<前四無望> AC米蘭球迷討論區[285]

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Elon爸爸睇唔睇波
不過世事都好難講
查狗都試過放
冇人要 之後最尾一年先上力 就嗌高價
以前啲主力一係打到老年先free走,一係高價放走
呢幾年放人真係慘不忍睹,幾個主力反骨,一堆棄將賴死唔走
稍為好啲已經係牙蘇同豪格
C7
以前班覇來,球員離開只會去差嘅球會,而家只係跳板
又唔可以咁講
全世界有錢佬都好有影響力
貝老唔係總理一樣有影響力,只係細咗啫
問題係佢晚年都無心搞隊波
相對於佢搞D野, 燒錢搞波真係完全無建設性
離婚加埋仔女唔想佢搞
btw 佢娶咗個細佢五十幾年
不過影響力點都係蛆狗家族大
走都無用
我蘭都簽唔起又唔夠野心
人地會睇得上眼咩
蘇1.3M黎
好似賣到20M
同埋走左都冇講米蘭壞話
人格上真係好查狗千萬倍
之前傳過LV收購又無左回事
LV爸爸呢
其實我好想佢打起
一開頭佢去西維爾好似時有入波/助攻
之後係傷定失勢?

睇livescore有一排見佢差不多場場正選
但打到下半場無幾耐都係比人換走
我意思係,除咗我地隊波,就算你再有錢都一樣面對球員free 走問題
LAG LAG地
AC Milan were interested in Chelsea loanee Armando Broja but the situation has now become complicated due to his valuation.

一search 見到條片就知係邊個
https://twitter.com/CFCLoanArmy_/status/1493617335105724425?s=20&t=NZ0tG4YdvKWSbiFPgaStUg
回錯
修頓個件?幾有潛質不過英超大把市,車仔d青訓一車車咁峻好撚癲
C7
係咁reject offer攬住米蘭個名
反而傳barak 我覺得唔係冇機會
#SportMediaset: #ACMilan's ideas seem to have changed as #RenatoSanches' salary demands is €5.5M.

goodbye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞