<前四無望> AC米蘭球迷討論區[285]

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
D 記者有無tier list ?
如果健康既大巴拿 免簽7m人工 真係狗衝
唔單止係前場球員 商業價值都高錢馬好多
純睇ig已經係10倍
8+2m係稅前定稅後

不過好似話係上年夏天開既價黎
今年蛆已經唔肯開呢個價先傾到反面
但好似dybala本身都稅後7m
意甲頭幾名高人工
最大機會應該係去隔離/熱狗
我估
dybala 都好ff呢d 球員關我蘭鬼事
呢d 好野免簽都係去皇巴PSG架啦,我地準備睇下有咩google 人好過啦
其實佢除左上季,季季都2000分鐘以上
一入嚟以為自己入錯post,成班喺度J啲一線球員
唔講以為油王被人制裁完走佬去意大利買起咗米蘭
你哋睇清楚啲班主係邊個先啦
welcome 力子
Milan and Origi have agreed on the contract duration (4 years) but no agreement on salary yet: Milan offer €3M/year while Origi wants €4.5M. It’s possible that a deal is agreed at around €4M. Next few days decisive for the deal

[@DiMarzio]

萬年後備都敢叫4.5m
希望馬隊企硬3m
開4.5m fuck撚咗
係利好似都係拎開3m一年.....點解要咬我地
Free transfer 人工不嬲貴啲
4.5m簽佢我寧願8+2簽大巴拿
其實有無諗過8+2 大巴拿都唔想嚟
8+2簽大巴拿我寧願22m Free麥巴比
唔好黎囉稅後10m放係英超前4都係主力價黎仲要扭唔怪得狙都收番
人哋鐵血祖
講到米蘭好窮
其實係有錢都唔想比呢個價你
真 反而覺得獌同熱狗岩佢踢多d
清你都幾幽默
講到有得揀咁
挑 跳哂草群舞唔續約
而家疤都係俾6.5m約佢

個陣我地都俾到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞