<前四無望> AC米蘭球迷討論區[285]

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
精神領袖囉, 後備出黎搏下靈光一閃幫到手, 但唔好太大期望, 廢老真係跑唔多郁
風水輪流轉,廿幾年前係掉返轉...

睇下可唔可以好似千禧後德國同10s荷蘭咁痛定思痛啦...

不過歐洲支那都唔係浪得虛名,固步自封得多人驚...
成個國家經濟
仲有意足協唔改善成個青訓系統
由晉升 點訓練 到球場硬件都冇整體提升好多
睇我蘭五年前啲YouTube片就知咩料
未俾基金佬買之前 又低清又淨 換個cam有幾撚貴
皮狗嚟左之後先開始玩數據分析 遲人地幾拍
果時淫蟲仲有心力搞果陣咪放好多錢去幫啲設施升lv
不過印象跟手實驗室大佬比人搵咗過拜仁 老淫蟲又冇錢繼續投資落去

另一樣你對比其他聯賽 意甲好多球場啲cam 之類角度都set得好差
#Gazzetta: #Milan is ready to make an offer of €30M for Gianluca #Scamacca and €15M Domenico #Berardi. Meeting with #Sassuolo soon
信你一成
15m 綠貝 我仲以為掉轉左
所以啲嘢全部停留左喺果陣
外在既設施唔講, 人地東歐冇錢一樣出到人才, 意粉一路都係戰術紀律先過身體質素同技術, 以前就話上天保佑出好多人, 而家
綠貝15M起傾真係差唔多, 30,40M西瓜皮攬住過世啦
隔離街 psg搵笨柒
呢個真 一個派路出左 就覺得個個都可以做唔使練身體質素 靠食腦屈 球員訓練如是 教練戰術如是 整到成堆四不像出嚟
呢個表現點?
成班南歐病夫咁,好瘦弱,你睇卡富、牙東果啲就知意人係有本錢bulk啲...
對比返唔少東歐球員 身型有 基本功又ok
咁身型依樣野又要睇返基因嘅
南歐人果班地中海種係矮細啲
東歐果班好多斯拉夫人
德法英就好多入藉兵
相反曼聯cut青訓 笑死
呢隊波管理層真係好有問題
所以宜家搵返啲南美人配下種溝下...
fichajesnet
: Timothy #Weah could leave #Lille at the end of the season, #ACMilan are among the clubs interested.
兒子2號
睇J片好似幾爆得

https://youtu.be/JbrAwdS0Th4
PSG青訓有保證
馬仔145分鐘1球
韋仔1069分鐘0球3助
高下立見
數字上都幾強,似係防守型前鋒
綠貝國家隊表現真係好失望
認同之前有CHING所講真係應該夠意甲用, 出到去大場面可能現形
好大程度上係佢球會無踢過歐洲賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞