[J-Pop] 大原櫻子討論區(4)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

HMV真係要行晒咁多間

老銅有意外發現

信和果d都係170
睇黎170都係公價
銅記間hmv會唔會多d櫻子碟

我已經影咗一千零一隻

睇黎好小fans
定多fans到賣鬼哂

HMV真係要行晒咁多間

老銅有意外發現

信和果d都係170
睇黎170都係公價

我已經影咗一千零一隻

睇黎好小fans
定多fans到賣鬼哂

順便講埋鐵三角

兩間都有藤原櫻嘅play同Someday,尖沙咀有埋good morning

出乎意料家入里歐反而幾多

藤原櫻d舊碟我係日本都難搵,家入出道耐多d都合理既,同埋佢好多歌都全日劇主題曲

HMV真係要行晒咁多間

老銅有意外發現

信和果d都係170
睇黎170都係公價

最多係尖沙咀HMV , 櫻子自己有一個section. 其他HMV 連日本碟都唔多。
今日得閒去下HMV ,見到有家入里歐同藤原櫻嘅碟,但偏偏冇大原櫻子

之前去左isquare個間
得兩隻櫻子既碟

咦,七月去嗰陣仲有櫻子嘅section. 有幾隻碟

HMV真係要行晒咁多間

老銅有意外發現

信和果d都係170
睇黎170都係公價

我已經影咗一千零一隻

睇黎好小fans
定多fans到賣鬼哂

順便講埋鐵三角

兩間都有藤原櫻嘅play同Someday,尖沙咀有埋good morning

藤原さくら同レオちゃん都唱過月9主題曲,知名度高D。

藤原隻play D音樂幾啱我聽, 個人最鐘意necklace

HMV真係要行晒咁多間

老銅有意外發現

信和果d都係170
睇黎170都係公價

我已經影咗一千零一隻

睇黎好小fans
定多fans到賣鬼哂

順便講埋鐵三角

藤原櫻d舊碟我係日本都難搵,家入出道耐多d都合理既,同埋佢好多歌都全日劇主題曲

反而櫻子D舊碟喺日本好易搵,上年喺新㵼嘅紀伊國屋書店都揾齊櫻子所有碟同DVD,連HAPPY 嘅Super Happy 盤都有.

HMV真係要行晒咁多間

老銅有意外發現

信和果d都係170
睇黎170都係公價

我已經影咗一千零一隻

睇黎好小fans
定多fans到賣鬼哂

順便講埋鐵三角

反而櫻子D舊碟喺日本好易搵,上年喺新㵼嘅紀伊國屋書店都揾齊櫻子所有碟同DVD,連HAPPY 嘅Super Happy 盤都有.

可能因為藤原D 舊碟係非主流音樂,所以難搵D

HMV真係要行晒咁多間

老銅有意外發現

信和果d都係170
睇黎170都係公價

我已經影咗一千零一隻

睇黎好小fans
定多fans到賣鬼哂

香港應該好少人識櫻子
今日得閒去下HMV ,見到有家入里歐同藤原櫻嘅碟,但偏偏冇大原櫻子

得兩隻櫻子既碟

今日去已經冇咗了

唯一的tst,
由有變無咁大獲
https://instagram.com/p/BYMd66nhxDs/
https://instagram.com/p/BYMc_Wmh6ME/

櫻子IG更新。Quick Japan 133今日開售!
好期待川島小鳥鏡頭下櫻子的素顏!

得兩隻櫻子既碟

今日去已經冇咗了

唯一的tst,
由有變無咁大獲

之前都試過冇左,出ひらり之後有番。我估出album時又會開番
https://instagram.com/p/BYLfXZlBvo-/

水球時嘅お好み焼き店

https://instagram.com/p/BYMd66nhxDs/
https://instagram.com/p/BYMc_Wmh6ME/

櫻子IG更新。Quick Japan 133今日開售!
好期待川島小鳥鏡頭下櫻子的素顏!

好可愛
今日開賣的書,有無巴打要收到?
我在Amazon揀最平的運送方法,預計要9月4日先到
我是9月1日至5日到
不過經常會早幾日
上次用慢速,8月1日出嘅雜誌8月5日上午到

另一張未採用照片
我是9月1日至5日到
不過經常會早幾日
上次用慢速,8月1日出嘅雜誌8月5日上午到

原來會咁快,等我都期待一下先

另一張未採用照片

又一張。櫻子好鐘意用頭頂頂住D嘢

櫻子小幸運
#さいサク幸せ
嘅twitter 留言,都幾多

另一張未採用照片

紅色水盤放在頭
好似見過咁

另一張未採用照片

紅色水盤放在頭
好似見過咁

Little Voice off shot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞