[J-Pop] 大原櫻子討論區(4)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
試聽咗新歌,唔錯

其實3首都ok, 不過欠缺大hit嘅原素,屬於慢熱型

係咩?
我覺得jet set music 可能差啲,另外兩首唔錯

Jet Set Music 聽多幾次又覺得ok. 好適合櫻子在演唱會中唱,可以放聲高歌,唔使就住就住。
重post B-Pass 9月號,之前scan 歪咗

明日嘅release live 會有工作人員用smart phone 即場用line live 報導。 明天香港時間下午五點記得睇啊!!

https://twitter.com/victormusic/status/895562007268646912
初回B 嘅DVD 非常好睇,可以睇到傳說中嘅場面,亦有生唱出乎意料嘅歌(一小段)。唔買呢隻絕對會後悔!
我都收到碟了
我都收到碟了

A or B?
我都收到碟了

A or B?

A, 咁多隻都係買A, 變成左習慣
初回B 嘅DVD 非常好睇,可以睇到傳說中嘅場面,亦有生唱出乎意料嘅歌(一小段)。唔買呢隻絕對會後悔!

好心急想睇!!!
買哂A,B
A搵代購幫趁victor shop
B在CD Japan買,
不過兩隻都未到
試聽咗新歌,唔錯

其實3首都ok, 不過欠缺大hit嘅原素,屬於慢熱型

係咩?
我覺得jet set music 可能差啲,另外兩首唔錯

Jet Set Music 聽多幾次又覺得ok. 好適合櫻子在演唱會中唱,可以放聲高歌,唔使就住就住。

我鍾意Jet Set Music 多D,歌聲比起Alive唱得放點
同埋Alive的旋律成個flow太似Scope了
雖然本身都好會鍾意Scope
重post B-Pass 9月號,之前scan 歪咗

多謝哂巴打,你真係太好了
唔使客氣,反正都會切頁,成本咁厚冇位擺
昨天早上已到,只係我唔得閒去收件
Amazon 用DHL 係比 Lawson HMV 用 EMS 快2小時。不過價錢EMS貴D。

Amazon 用DHL 係比 Lawson HMV 用 EMS 快2小時。不過價錢EMS貴D。

有冇買leo新碟?最近首ずっと、ふたりで都好正

屋企冇位擺,冇買實體,喺レコチョク買

雖然レオちゃん隻新single 實體銷售好差,但係配信銷售好勁。佢一向係咁。櫻子則相反。

雖然レオちゃん隻新single 實體銷售好差,但係配信銷售好勁。佢一向係咁。櫻子則相反。

日榜好似排過第3wor

日榜好似排過第3wor

冇。最高排十幾,首周8000、次周2000

日榜好似排過第3wor

冇。最高排十幾,首周8000、次周2000

原來差成咁
有印象了
第三是mora榜
不過今時今日睇櫻子前途都唔需要大注重oricon
始終呢D榜只會有利於唔同的idol group
反而做到穩定的歌迷群有話題性就可以繼續做得好落去
有line live睇。唱緊真夏の太陽😍
有line live睇。唱緊真夏の太陽😍

用手機拍,音質好差😅😅
櫻子IG。 洗鼻

Victor twitter

今天有instalive 又收唔到通知

https://twitter.com/famriko43/status/895873907672064000

8月19日的 mina 有櫻子。剛好名字喺佐藤健下面,不過估計應該係各自獨立專訪。
香港Facebook 話 Lawson HMV 網站有tour 實體飛抽,自由席的。想去睇嘅巴打可以去睇吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞