[J-Pop] 大原櫻子討論區(4)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
https://twitter.com/shinta3141/status/898922050441445377

名古屋local 電視台嘅MFJ promote 片段。
有多D acoustic free live 嘅片段

巴打知唔知呢隻碟信和有未
岩岩係mor試聽左首alive都幾好聽

唔清楚,應該差不多有。
尖沙咀HMV 肯定有得賣,不過唔肯定幾時。

其實網上買一隻歌仲平,Apple Music 好似幾蚊有交易

iTunes 都要¥250

我打漏左十幾蚊有交易
https://twitter.com/shinta3141/status/898922050441445377

名古屋local 電視台嘅MFJ promote 片段。
有多D acoustic free live 嘅片段

正!
睇完,櫻子唱Audition 非常正,完全超過我嘅預期,除左聲靚之外,表現力亦非常好,非常希望佢可以喺更多人睇嘅場合唱呢首。

みんな空の下 唱得算ok. 低音部分相當好,可以話櫻子喺日本中唱低音是前列。

俾你講到好想睇返
等Fb或bilibili,
睇完,櫻子唱Audition 非常正,完全超過我嘅預期,除左聲靚之外,表現力亦非常好,非常希望佢可以喺更多人睇嘅場合唱呢首。

みんな空の下 唱得算ok. 低音部分相當好,可以話櫻子喺日本中唱低音是前列。

俾你講到好想睇返

台灣Facebook 有得睇,但聲音同畫質都麻麻

再聽一次 みんな空の下 ,第一段副歌有D勉強,但後半無可挑剔,高低音都靚

俾你講到好想睇返

台灣Facebook 有得睇,但聲音同畫質都麻麻

再聽一次 みんな空の下 ,第一段副歌有D勉強,但後半無可挑剔,高低音都靚

聽左みんな空の,呢首歌我一直都好鍾意,所以一早已loop到好熟
估唔到櫻子的唱法還原度咁足,但今次換左櫻子把聲,真係好好聽
買左 my favuorite jewel 隻碟
好好聽呀
好好聽呀

咁快?信和?
好好聽呀

咁快?信和?

係呀
Hmv都搵唔到
好好聽呀

咁快?信和?

係呀
Hmv都搵唔到

咁信和都算快。
有冇特典貼紙?
好好聽呀

咁快?信和?

係呀
Hmv都搵唔到

咁信和都算快。
有冇特典貼紙?

冇呀
得張postcard

得呢張

得呢張

呢張就係特典。

其實下次有新碟巴打們可以試吓夾埋一齊買。暫時覺得最扺同最快係Amazon jp. 不過缺點係Amazon 特典通常唔係最靚。用premier shipping,一般發售日之後一日早上收貨,放工可以地鐡沿線交收. 下次有碟出我會喺度問有冇人一齊,齊齊慳錢。
已有高清下載
https://m.weibo.cn/2259714081/4142811416565763

非常感謝

得呢張

呢張就係特典。

其實下次有新碟巴打們可以試吓夾埋一齊買。暫時覺得最扺同最快係Amazon jp. 不過缺點係Amazon 特典通常唔係最靚。用premier shipping,一般發售日之後一日早上收貨,放工可以地鐡沿線交收. 下次有碟出我會喺度問有冇人一齊,齊齊慳錢。

支持, 慳番D運費
btw岩岩已買定機票去大阪

得呢張

呢張就係特典。

支持, 慳番D運費

太羨慕

得呢張

呢張就係特典。

支持, 慳番D運費

太羨慕

不過都未知抽唔抽得中飛

得呢張

呢張就係特典。

支持, 慳番D運費

唔記得大阪係睇邊樣

得呢張

呢張就係特典。

支持, 慳番D運費

唔記得大阪係睇邊樣

ACCECHERRY BOX

得呢張

呢張就係特典。

支持, 慳番D運費

唔記得大阪係睇邊樣

邊度買飛?

得呢張

呢張就係特典。

支持, 慳番D運費

唔記得大阪係睇邊樣

邊度買飛?

演唱會?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞