[J-Pop] 大原櫻子討論區(4)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
初初覺得Alive最好聽, loop左一個星期之後, 覺得Jet Set Music正D
初初覺得Alive最好聽, loop左一個星期之後, 覺得Jet Set Music正D

我相反,
但2同3都係換來換去,
其實表題曲都算襟聽

我相反,
但2同3都係換來換去,
其實表題曲都算襟聽

今次其實3首都好正

我相反,
但2同3都係換來換去,
其實表題曲都算襟聽

今次其實3首都好正

拉勻計好聽過上隻

我都係一樣
啦啦兵團首主題曲真係好聽
仲有首realize真係好正

有無聽到最新單曲My Favorite Jewel呀?

未聽新歌
Loop緊啦啦兵團隻碟

多謝架純BB支持!ひらり 係幾好聽,細碟表題歌中係melody最動聽嘅一首

今期Mina 10月號。遲D有中文版。
上次6月號得1頁,今次2頁。

D日本雜誌係咁,第一次上vivi 得1頁、第二次2頁,第三次4頁。
櫻子IG
翻譯來自微博
https://m.weibo.cn/5293108270/4142213443156933

明後日19日土曜 23時〜BS TBSSound Inn “S”。或许能看到正式演出前的我。LA·LA·LAND的「Audition」的正式演出前,拼了命的我。对没法唱好的自己感到焦虑,因此可能还对staff桑态度冷淡。但是正式演出啊,真的非常非常开心…
啦啦兵團首主題曲真係好聽
仲有首realize真係好正

有無聽到最新單曲My Favorite Jewel呀?

未聽新歌
Loop緊啦啦兵團隻碟

多謝架純BB支持!ひらり 係幾好聽,細碟表題歌中係melody最動聽嘅一首

真係好聽
https://twitter.com/bot55922848/status/898789499630526464

回顧2015紅白,NHK真係俾足面。除左唱第一棒之外,動畫歌環節仲揾E-girls 陪襯,俾櫻子做centre. 所以之後有唔少人眼紅話Fuji Pacific ゴリ押。
聽左首My Favorite Jewel覺得好一般
反而jet set music唔錯

咁大獲
Alive呢?

咁大獲
Alive呢?

Youtube聽幾首都似冇完整版
Alive好似得純音樂
節目開始了

其實3首歌都較慢熱

咁大獲
Alive呢?

Alive好似得純音樂

可以去Apple Music 、レコチョク、mora 等試聽

咁大獲
Alive呢?

Alive好似得純音樂

可以去Apple Music 、レコチョク、mora 等試聽

唔該巴打
睇完,櫻子唱Audition 非常正,完全超過我嘅預期,除左聲靚之外,表現力亦非常好,非常希望佢可以喺更多人睇嘅場合唱呢首。

みんな空の下 唱得算ok. 低音部分相當好,可以話櫻子喺日本中唱低音是前列。

睇完,櫻子唱Audition 非常正,完全超過我嘅預期,除左聲靚之外,表現力亦非常好,非常希望佢可以喺更多人睇嘅場合唱呢首。

みんな空の下 唱得算ok. 低音部分相當好,可以話櫻子喺日本女歌手中唱低音是前列。

みんな空の下 唱得算ok. 低音部分相當好,可以話櫻子喺日本中唱低音是前列。

好靚

巴打知唔知呢隻碟信和有未
岩岩係mor試聽左首alive都幾好聽

唔清楚,應該差不多有。
尖沙咀HMV 肯定有得賣,不過唔肯定幾時。

其實網上買一隻歌仲平,Apple Music 好似幾蚊有交易

我地呢度已經慣左上網買,可以去Amazon呢類,
從來無幫襯過信和,情願去HMV買好過
以前會幫襯的實體日本CD都是去灣仔樓上碟鋪,
例如聲威閣,搖擺廊呢D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞