RAT+ve/初步確診/確診圍爐區 睇晒#1-#7再問(89)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唉屌你老母啱啱睇完政府門診 條撚樣淨係開80日比我 話咩你自己唔打針關人咩事 要有足夠證明你唔打得bnt先至會有180日 仲要扣左我10日確診日期 得80日免針 唉
事實bnt得90日 但邊間個醫生咁閪
邊度做得切
而家佢直頭廢事理 改勞工法例檢疫令當醫生紙拎得SL
你快測陽性就出 醫生都唔駛你睇
book過另一間, 轉另一個醫生再試
有D醫生好好, 一開就180日自動波送埋QR Code
有冇人屋企人中完到自己中?中間相隔幾多日就check到自己都中埋?
人哋話24小時內會send sms 比你,你又要心急登記多次
想問下免針紙可唔可以拎完又拎例如拎左90日,但想再睇多幾個睇下搵唔搵到180咁
係咪同醫生講打科興會多d
鴨脷洲 唔記得名了 廣東話都講唔正
有冇人確診咗唔敢同公司講
但我攞過證明仲可以再攞?同埋好撚難先打得通個電話
如果係呢幾日先嘅理論上你啱
但係之前未認RAT嘅時候含淚都要做PCR
咁而家再出RAT platform 佢又唔比你搞RAT 要跟PCR個程序做
件事都幾戇鳩下
睇你抵抗力...我有個屋企人一路發燒到第5日先+ve
巴打洗唔洗去指定診所睇醫生? 燒到好辛苦
個個醫生唔同 我第一個醫生話bnt定科興都淨係開90日 叫我有需要再嚟 後尾轉咗第二個醫生 佢未知我想打邊隻就主動開180日
2針
但口水陽左應該報唔到RAT
用HA GO app可以網上預約 但要喺醫院叫counter同你開通先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞