RAT+ve/初步確診/確診圍爐區 睇晒#1-#7再問(89)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
點解報? 因為公司要證明?
有 有時一飲水就作嘔 然後一咳喉嚨就好痛
有咩關係?
外國一路話一無病徵就可以打 所以唔會突然間風險大咗好多
有冇人幫完上網收到呢個sms

【Covid-19 RATp Declaration】The information you have just submitted cannot be processed via this System. For enquiry, please contact this email covidratp@dh.gov.hk and quote your reference number and provide details.

【Covid-19 快速抗原測試申報】你剛剛所提交的資料未能透過此系統處理。如有查詢,請以電郵聯絡 covidratp@dh.gov.hk 並提供個案參考編號及詳情。

報咗兩次都係咁
唔係因為要隔180日先可以打第二針咩
唔報
又唔打

又如何?
快測已經2日陰性 但啲咳都唔清
即係都要比政府test多次先得?
早過二月26號RAT +ve,無報上去,好返,係咪無得用個呈報平台?
第一 二次測中左 輕微兩條線
番到屋企再check 左兩次 用兩隻牌子 又冇左兩條線
咩意思
想問有冇人中咗覺得大力呼吸嘅時候會feel到氣管(心口附近)我都唔肯定到係邊度 覺得會有少少震 但又未到會發出聲音個感覺好難形容
我都係
我都係 試咗兩次都唔得有冇知點解
你2 號中喎
即係16 號 先啱
係咪廢左啦嗰網
唔好意思睇漏置頂
屌好想中多次,反正第一次都無料到
我快測-ve咗6日都仲咳緊 日日都食緊咳藥水 最驚未清哂啲咳仲會野到俾屋企人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞