[Find Your Line]Gran Turismo 7集中討論區(01)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
PS4 要點部署 睇左好耐仲係有d混亂
以下邊個岩?

1,買PS4實體碟係無方法升級PS5?
2,買PS4數碼版將來可俾錢升級PS5數碼版
3,直接買PS5數碼版 即時有埋PS4數碼版
1. ps4碟版都可以比1舊水upgrade
2同3都啱
應該係咁(有錯請指正)
PS4實體版(可PSN加$100購入PS5下戴版)
PS5實體版(已包PS4下戴code)
PS5 25週年實體版(已包PS4下戴code)

PS4下戴版(可PSN加$100購入PS5下戴版)
PS5下戴版(已包PS4)
PS5 25週年下戴版 版(已包PS4)
https://www.gran-turismo.com/hk-zh/products/gt7/
ps5普通碟版係唔包ps4 code
THX BRO
一邊用apple music 聽歌一邊揸車
我意思係要明白abs off點解會lock up,然後跟翻實時荷重去踩先可以得到最短嘅剎車距離

識咗個technique之後開住abs先會又快又穩定
要完咗Cafe個中古車店先會更新?
想問下如果手制玩, 體驗如何?
買埋棍有冇邊款推介?
cafe任30後開始好難
頭3架好似開外掛咁
基本上一個彎出錯
都好難再追得返
開左咩功能
每日更新
唔係ps5既話唔建議用手制玩
我已經連續3日都係嗰堆車
屌佢一星就中架雞車
四星抽極都係中錢

唯一收獲係中咗架GR86
https://twitter.com/ZiNX_1R3IS0/status/1499841649211772928
我見twitter啲人完咗cafe之後, 隻game會show段字出嚟話"由今日開始, 每日會更新一次個list"
想睇下有無巴打打完係真係會每日更新

我未玩完, 個list都係無咩更新過
Link放咗係置頂,可以入去睇下
不過我考慮緊Disord只only for
大家約戰用,因為另一個TG已經有
一定人數,再分拆好似太亂
大家意下如何?
3日都冇更新過
最特別係中咗bugatti嘅購買邀請信
心諗:吓?
屌佢老母個引擎都係要抽
唔係wo 我都未過主線都會更新
尋日先買左touring ek9
而家清晰晒,唔該晒幾位ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞