[Find Your Line]Gran Turismo 7集中討論區(01)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
無,跟 game sever,我改錯車
想用返雲端個save都唔得
Disord我己經開咗個
不過我新開好多功能都無(要課金
最基本免費版你地夠唔夠用?

或者我到時睇下人數再考慮升級
OK 啦! 唔該o西
NSX 嗰關有無人assist 全熄咁過?上youtube 好似全部都有開abs
Discord
https://discord.gg/RrygDFjv5s
根據參與人數考慮升級

TG
https://t.me/+MnKRUZJ9KvgwNjA1
非本人管理

我俾晒兩個大家方便選擇
去cloud setting del save唔得咩
A9我技術一般全熄都做到差0.05,所以肯定可以的
無再深究,佢好似跟返自己server
無得用PSN雲端SaveLoad大法
我知實有人得啊,但想睇吓你地唔用abs 有無咩要訣,踩得深就跣,但鬆啲又唔夠收
開abs不嬲都得
剎車同abs off一樣剎法先會快,但係abs on可以喺你犯錯嘅時候令你起碼唔洗lock up
我冇開過path line所以唔知條線點
地下一定有一條線係全乾,揸多幾次睇清楚條dry line係邊,唔好剷上kerbs,好快就搞掂
IA-10好難
邊度
官方話player 2冇得校setting係已知問題之後會fix
點會一樣我a9攞金就係開abs 用會lockup嘅踩法去brake住轉灣,如果我熄咗abs一早就lockup灣都轉唔到衝出賽道
我諗佢話可以熄咗都揸到同開咗一樣?
拓海嘅人肉ABS
依家出面買ps4實體版幾錢?
好難講,總之踩brake 個吓要沉實啲咁踩落去,唔好踩咁急,同埋因為直路短所以要輕brake 住入灣,收到50幾km 先好鬆晒,灣心扭軚扭多啲,過咗apex可以拉直架車就畀油
之前玩gt sport好似試過某啲車我過緊灣嘅時候先落波會無啦啦易失控,可能就係因為轉數突然升高
係連登咪好囉 係要搞咁多野 個tg已經變咗吹水區
屌你老未臭閪 次次抽獎都係抽最少錢果個 咁撚度縮 學返gt sport抽車咪幾好
On99 肯撚定抽最少錢嘅機率係勁高 其他勁低
架車已經要抽 仲要機率細到爆 咁樣不如唔好整依個system直接俾錢咪算數囉
師兄可以試吓開咗個路面提示先,再開埋Ghost car,我就係試咗成個鐘,最後啱啱好17.099呢關我係用AT , Abs用預設,TBS 1/2 ,其餘輔助冇用。一開始踩盡,過緊第一個灣大概145km/h ,你會見到右面有一塊紅色牌,你同塊牌大概一個車位距離時踩盡Brake。去到65km/h左右。踩Brake時唔好扭軚,之後就油門控制轉彎,見到3分2岀口就踩行油直去
原意我想係TG或DISCORD開多個平台方便大家
交換PSN同約時間開局對戰用,始終PSN太私人
未必人人肯係連登公開自己PSN名,同埋係到約戰
我怕會洗版影響平時大家討論

不過無所謂啦,大家有選擇自由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞