[Find Your Line]Gran Turismo 7集中討論區(01)

1001 回覆
26 Like 2 Dislike
預先dl完,開到game都重要dl一輪,然後喺一開始music rally𠴱度又要dl一輪

尋晚一夠鐘就開,結果都係今朝先玩
用自己架街車去賽車場等於玩命, 下下踩盡推架車去死 (輪胎, brake, engine 波箱全部都冇預落場玩) 可能唔駛5個圈都跪低
香港政府係仇視私家車,打機算啦

有賽車場,就肯定無咁多飛車L
好慢就黎拎晒三個金
係爬頭呀巴打
超咩車
https://youtu.be/bf9Iy-Cmmj4
如果有機會,好想去一次現場
Gt sport官方之前好似出咗幾個AI,gt world champ嗰班pro players俾e堆ai屌住黎打

好似好正
想問下ps4普通版係唔係到到一樣賣468
諗緊去旺角sony定係信和/黃金買
我諗+-$10-20
點撚解RE雨宮FD係9mil credit, 普通FD係25mil
普通版貴咁多
唔好意思,希望我唔會衝出嚟7
今次呢隻game如果買數位版ps5係咪同Fifa 一撚樣要買貴一個版? 即係568蚊?
Confirm 568蚊果款係包ps4同ps5雙版本?
雖然好鐘意玩,但畫面同GT SPORT有咩分別
$100
冇人叫你拎部全原裝車去皮
你玩GT都識改車啦,你落場點會唔改
我買到ps5即刻放ps4頭也不回
ps5玩到ps4 game 仲要嚟做乜
要出埋ps4版,將就下
啲賽道一向都唔會大改,啲車去到gt sport基本上都咁上下啦
想問下我張枱係圓角 唔係直角 買鈦盤會唔會夾唔到
ps4 鐵盒版唔係送ps5 code 咩
乜撚野買左唔玩呀
唔好話咩改車,條跑道都唔洗好多灣,普通可以比人安全咁揸得快已經夠。香港地如果要守法真係無地方可以揸得快。特別買左架跑車,但係條街一啲性能都用唔到,唯一係Cut線快個啲啲真係無撚引。
有冇人知而家先買Download版仲有冇預購特典嗰3架車送?
你都識講預購呢兩隻字
數位版買ps4定ps5好
有無免費upgrade?
咁我都係出去買碟算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞