[KPOP] K-POP 2022討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 27 Dislike
金采?
好煩
Lm
這件事完全不會改變我對田小娟作曲天份及努力的評價。就公告來看,小娟在昨天歌曲發行前就已經聯絡對方作曲家並道歉了,即使公司處理有瑕疵,但果斷承認旋律雷同的事實並迅速道歉,勇敢承擔而不是辯解,也就能抬起頭來繼續前進。
幅圖好老套
Lm
encore唱得幾穩
又選秀出身
只不過999本土冇咩人睇咋麻
實力唔係一個問題
依加啲銷售門檻真係好高 nmixx呢啲新團出第一隻歌銷售已經破20萬 大公司果然係有着數多啲一出已經多人留意又有師姐團嘅粉絲撐 stayc出咗幾首歌 明明成績音源都唔差 但銷量都係十幾萬 明明十幾萬都唔差 但一諗到人哋一出道就已經有成廿幾萬就覺得好sad
其實小娟唔洗道歉,全世界n咁多隻歌,
咁啱旋律同第隻歌似唔出奇
我相信小娟冇心嘅,係首歌唔出名
一時唔知有首咁嘅歌啫
Holiday party勁好聽喎
最怕啲痴線飯
同埋唔係話一隊somu 一隊hybe咩
你可唔可以收嗲
本月少女再多8個確診
咁仲點錄queendom。。。不過應該集中D中 快D好翻好過輪流中
LOONA Fancafe update including test results for the other members: Heejin, Kim Lip, Jinsoul, Choerry, Yves, Chuu, Gowon, and Olivia Hye have also tested positive for COVID-19.

得賢真無事
12-1=0
上去solo Around You ok?
有關Queendom 2 劇透唔該加密
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞