[KPOP] K-POP 2022討論區 (9)

1001 回覆
3 Like 27 Dislike
我幾時有講話反整容
碌返上面睇清楚我講咩
【Mydaily】[The Boyz Eric因健康原因暫時中斷活動,組合暫時10人制]​​​4日,所屬社方面表示Eric最近因狀態不佳及健康原因難以進行活動,接受確切診斷後,進行著充分休息和穩定休養。包括Eric在內的The Boyz成員們經過慎重討論,決定Eric接受治療,安神休養,集中恢復健康。因此Eric暫時中斷活動,組合活動暫時將以10人體制進行。

唔出街咪冇事囉
搞到我都中招
明明我都冇講過我覺得katina整容有問題
芽蛆get錯仲要衝出黎柒
【theqoo】cube與徐穗珍解約

關於去年2月引發的爭議,我司與徐穗珍通過警方調查長時間確認其真僞,得到調查結果是不起訴(無嫌疑)。
【是受害者被起訴最終得到無嫌疑不起訴處分】

300➕評
我都唔明佢跳乜掣不過佢都成日柒開,佢覺你提出K整容=反佢鍾意嘅嘢=佢嬲但駁唔到=就屈你介意整容=反整容

個人意見覺得整容又唔係羞恥嘅事,2022啦都呢廿幾年都大把人整,同整牙一樣咁常見,唔需要人哋話你idol整過就發晒癲囉而家個世道整得靚完全唔係壞事,跳晒掣jm9。不過事實就係唔理Lami大個咗有冇整,但細細個就已經好靚女,Karina整過就係整過,對比相都有埋,我都鍾意Karina,佢而家靚咪得
靚唔靚好主觀
不過你用所謂既同全部都係執去形容, 我咪問清楚你係咪覺得整容有問題囉
旴旴難得咁正經

Karina is GOD(辰)
Karina is gOOd
個個淨係J Karina 專都唔買
IU為蔚珍三陟山火災害捐款1億韓元
歌手IU4日為了幫助從慶北蔚珍開始蔓延到江原三陟的大型山火的受害者,向希望橋捐贈了1億韓元。

5日,據"希望橋"透露,IU向山火受害者傳達了1億韓元,要求用於支援臨時組裝住宅。

據悉,IU方面在得知山火嚴重損失的消息後,迅速、細緻地掌握了受災鄰居最需要的幫助是什麼,並轉交了捐款。

此次捐款將用於支援因山火住宅被燒毀而失去去處的受災家庭所需的臨時組裝住宅。

山火發生後立即趕往蔚珍前往受災現場的希望橋事務總長金正喜表示:“因突然發生的山火而失去家園的眾多受害者陷入了困難的痛苦和憂慮之中,在這種情況下,我們將通過IU的溫暖幫助,盡最大努力幫助災民們回到日常生活之前,提供一切必要的支援。"

除了此次捐贈之外,IU自2008年出道以來,一到年末就為困難的鄰居、新冠肺炎、洪水等引起的社會災難狀況、低收入層等不斷實踐捐贈,累計捐贈額超過40多億韓元,是演藝界的代表性捐贈天使。
又捐
一諗到淨低5個要扮冇野繼續推cb…
公司pr廢
道歉再雪一陣 反省完就冇人記得㗎啦

#NMIXX "O.O" on Daily Charts [2022/03/04]

#21 Bugs [+30] *new peak*
#101 VIBE [+3] *new peak*
#156 MelOn [+18] *new peak*

...
?????????

哩D係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞