[D4]抗俄衛國41 : WINTER ON FIRE /俄軍今晚或發動猛攻/有可能使用大殺傷力武器

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
俄得1.44億咋
日本都1.26億
夾鳩人試上船都係一門藝術黎
冇sources 你講乜都得架啦
希望你更正用詞 係入侵
依家係俄羅斯入侵烏克蘭 全世界都無正式幫過佢係佢自己孤軍作戰
思想與國家不一致=有罪
你估習近平甘願做契弟咩
就算佢死咗 而加後生嗰代全部納粹咁
勁撚恐怖
個名唔係軍隊姐
實際同軍隊無分別
呢個真係曾經HKMA 阿頭、有份帶領香港打大crocodile嘅人? 柒到
proxy war呢個term唔單止淡化左俄羅斯入侵既意圖 呢個term重有啲propaganda feel
A group of Kadyrov's saboteurs was partially detained and partially shot in #Kyiv. They were travelling in an ambulance

https://twitter.com/nexta_tv/status/1497897972872404993?s=21
支國點解咁黑人憎? 就係因為呢d 囉
求解答What is buk
當年全盛時期 打阿富汁都拖死左
今場仗輸又好,贏又好
國力都一定走向 衰弱
https://twitter.com/livedoornews/status/1497791075297411073

中國歷史學者發表反戰言論被禁言
人生只有一次言論自由
諗起細個玩ra2
識玩一定係霸曬啲煉油廠等佢gen啲錢出嚟
然後先慢慢發展
唔係嘅話買幾架飛機就無錢
中俄本身都防緊對方
俄國仆街,但唔死繼續頂住北約先最合中共利益
俄國都仆街收埋皮變民主國家, 中共就pk
其實間中都有片比民兵伏鳩佢流出嚟
廣東省都成億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞