[D4]抗俄衛國41 : WINTER ON FIRE /俄軍今晚或發動猛攻/有可能使用大殺傷力武器

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
但造成中國歷史上最大既浩劫同饑荒
打左咁耐 冇人知俄軍做乜鳩
閃電戰又唔係
慢慢推進都可以甩哂後勤
真係出嚟搞笑
俄軍慢慢佔緊地 南部俄國推得好順利
烏軍已經失守 打少陣飛機
你直接睇地圖既佔領區 俄國擴張係好慢 但每日都擴張緊 白俄果邊既部署仲未出
唔好比烏克蘭d文宣充昏頭腦

響沙皇首領眼中已經同輸冇咩分別啦
又要叫車臣特種兵幫手(自己俄軍做唔掂?
又周圍搵親俄國出兵幫,但冇乜其他國家參戰
原本又話頭2-3日攻下基輔
而家咩都戰果都未有(連大城市都未見陷落?
反而大量片係俄軍戰車同士兵損耗片同相
睇唔到俄軍叫有勝利在望既感覺
經過今次俄狗D"技術"仲有人買?
澤仔識玩21世紀social media 戰爭
依家下下咁同全球報告邊個同邊個傾左,有咩咩咩支持
歐盟NATO內既國民向返自己國家問責
將烏克蘭既弱勢擺上枱,幾乎唔會見到有人嚴自己國家比既供應係過多
基輔響警報中
‼️Truly historic moment‼️
German Parliament has honoured the fight of Ukraine and all Ukrainians for freedom & their motherland with very very very long standing ovations
Now we look forward to historic political decisions: EU and NATO membership, 🇩🇪Billion Rescue Program for 🇺🇦
https://twitter.com/MelnykAndrij/status/1497882993003802626?s=09
屌你老母掌聲鼓勵
天佑烏克蘭人
同中國一樣
明知小學生做錯決定 都冇人敢講 我仲要繼續貪污㗎 容乜易比人抄家剝奪政治權利終身
係呀真係都好心噏
到時唔係買 係送
基輔其中一個cam停埋
台灣外交部出手

外交部安排撤僑專車,從烏克蘭西部,一路護送6位台灣人到波蘭首都華沙,專車上貼著國旗,就像VIP通行證,一路暢行無阻,但還是花了50個小時才抵達波蘭,留學生也曬出代表處準備的餐點,包括手搖杯珍珠奶茶和牛肉便當,留學生也大讚,感謝外交部的支援,讓他們能遠離戰火。

https://www.youtube.com/watch?v=5T36YugVkws
Twitter 外交係咁打嫁啦
Mariupol 左面推左一大段出黎

若果基輔一陷落,更大可能係兵敗如山倒
屌柒佢
知道烏克蘭好大機會死唔去
仲唔賣人情等幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞