[D4]抗俄衛國41 : WINTER ON FIRE /俄軍今晚或發動猛攻/有可能使用大殺傷力武器

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
Tailban只係私怨反俄佬 唔記得係因為咩 蘇阿戰爭?
一樣口炮姐
係估唔到恐怖份子都要咁
喺俄羅斯 唔做政府隻狗會有機會做到有錢佬咩
https://twitter.com/antiputler_news/status/1497912515925364737?s=20&t=eBVJvLr4zaaSuVRilX9mXg

Срочно с.Ямище, Черниговщина
緊急 s.Yamishche,切爾尼戈夫地區
俄羅斯去法國=♾️km
可能係Drones
https://twitter.com/type_ur_name/status/1497914788231454730?s=21

呢個就係有人講沙皇可能用既大殺傷力武器?燃燒彈?令成個地方無哂氧氣

樓下五金鋪50蚊買唔買到一個
透視眼鏡
反攻布丁狗
問題係1個大學生有機會科學家,醫生,工程師等等高增值既職業,同埋打仗時呢d人做back up 好重要。就算係讀文科既,因為識字寫到野,都可以做返行政同前線軍官既野。

但果d讀唔成書既,先唔好講變成流民惡少,佢地變成高增值職業既機會好低,呢班人又後生唔識死,推佢地去洗腦去死係最易既。

你話佢地無學識都係勞動力,咁有學識既咪又係勞動力,點都係推佢地去死先過大學生。
一個中亞國家親土耳其🇹🇷上年打柒親俄亞美尼亞🇦🇲,無人機打到對方一棟都冇,國家出產石油及天然氣算係中亞黎講有錢,俄狗都忌佢3分。
唔知佢講乜, 係咪即係俄狗增兵
冇追大半日, 發展成點?
俄軍一開始應該諗住牽制烏軍主力係東面 跟住北部閃電戰攻入基輔
逼現政府流亡 自己整個傀儡政權 但唔WORK 既話慢慢打都幾傷
除非開地圖炮或者切斷到烏克蘭補給 比烏克蘭慢慢磨 俄佬唔係幾頂得順
Fae?
同埋而家要全部晒冷
邊個元首講過乜 邊個反對 邊個讚成
成埋國民圍摷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞