[D4]抗俄衛國41 : WINTER ON FIRE /俄軍今晚或發動猛攻/有可能使用大殺傷力武器

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
前演員
今次個舞台係成個烏克蘭
一生人最盛大既演出
戰敗只係時間問題 普京留力唔出晒精銳部隊想做咩其實好明顯 咪就係唔只烏克蘭係佢嘅目標 附近嘅國家繼續花生啦 唇亡齒寒嘅嘢好快感受到 對烏克蘭用大殺傷力武器屠城後續攻其他地方就會易好多可憐烏雞已成condom
唔關事,對家仲上到網一樣可以直播戰況
同埋依家對外d國家聽下算
美國點會唔知普京佢幾時出兵
背後肯定係幫緊烏克蘭
上空飛緊幾架飛機拎情報
其實依加事情點推進,Putin都輸咗,因為依個世代,已經唔係用no. of dead定勝負。

但當然希望Ukraine 會守住國土地贏
西熊
俄熊
已經研發到可以世界滅亡既核彈

一出大技就玩完
老羞成怒 好難講
係, 有埋方位, 仲要high contrast highlight 人,
日頭都冇咁清晰
基輔就算啦 仲係烏佬控制緊

好多人就係話佢搶唔到基輔係失敗
我會睇多兩日,重點睇南部推進過程

老老寶寶, 總統同首都尚在人間既話
根本搞咩偽政權都毫無意義
軍隊都唔會突然叛變支持新政,除非係內戰人民反現政府
再講原政府只要回夠氣+外國支持
都可以打番原有國土+合法

反而俄狗打到少少地方,可以做到d咩?
最大問題得少少地方又唔係金礦
反而要全世界制裁
講緊SWIFT冇左,差唔多冇得對外貿易
俄狗內部又唔見得經濟好

再講支那同俄狗做生意幫佢搵外國資金
好大機會都被制裁埋一份
其實好多人都知
好唔人道但又好現實,唔講出口啫
正規軍應該係南部殺上
普京理得俄佬未來?
條仆街自己都擺唔長啦
睇佢癲到點, 依家個情況就快入黑去到第5日

仲差5日自己彈盡可以跳樓
佢要啲資源 同地姐
都打到咁 仲有咩面子可言
南方係比較攻得順

係比較可能出現有意義戰果
將烏克蘭打成內陸國家

但呢個戰果 都係唔夠
普京必須交張好既成績單 令 大俄羅斯膠支持佢
我覺得自己同Ukraine一齊添呀!
Zelensky 一tweet我電話就發notification
感覺好奇妙!
突發:烏克蘭代表團將會前往戈梅利同俄方談判。

班代表團係咪澤仔啲人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞