俄羅斯出現反戰示威

286 回覆
925 Like 11 Dislike
強國人:快d武統血濃於水嘅台灣!
我睇reddit 話普j 只係覺得烏係俄一部分,好似支那台灣咁
加上可能有懷舊以前ussr 既好日子
再加上想做返響自己個名聲
再加上烏本身又真係有班親俄廢老

所以先會去入侵,但繼續打過去又唔太似會咁做,at least so far
其實烏克蘭或者可以用返蘇聯對付德軍嗰招…

我就係唔投降,拖你入泥沼,同你打下游擊…另一方面,等外國制裁你,你叫契細佬翠翠支持你啲車費,幫手加速啦…

幾千年奴性唔係講笑
感覺上牆外俄佬都正常過牆外中國人
其實我覺得你啱仲要依家都打成咁,返唔到轉頭,依家先講反戰有乜用
支那都分老解 武警 公安 城管啦
契哥點會弱過契弟
係比人圈養
俄羅斯人可以出嚟示威,某程度上係咪反映重自由過而家香港
冇允許,呢幾年俄國已經打到啲人唔敢示威,而家啲人係冒險出嚟

而家已經拉緊人
https://twitter.com/AFP/status/1496884041852887043?s=20&t=xQjnTo1D5Xjfbdxxc3_BBQ
睇埋落去先
但出黎真係勇
你叫喺烏克蘭嘅親俄力情何以堪
俄羅斯打仗係正自己住宅區打咁搞笑?
吓冇用唔代表做咗係錯wor
錯嘅野就話唔好做啫,冇錯嘅野怕咩做?
你啲傻西玩到cctoy同五毛一樣慢慢變成低級標籤
最唔似歐洲人嘅歐洲人德性冇可能低過中國人
咁其實我地著眼點唔同啫

你地睇反戰依件事係唔係正確

我就睇依家反戰嘅作用

老實講,做正確事係啱,但係你將舊埋到口嘅肥豬肉嘔返出嚟?

依種真係膠

利申:反戰,但係我唔覺得依件事上俄佬會膠落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞