俄羅斯出現反戰示威

286 回覆
925 Like 11 Dislike
中台由1949到依家73年,當中重要互不往來好多年,你講果d 只係好弱既關連
一直都有,唔係邊有Telegram出現
普京玩爛俄羅斯個民主變到終身制

不過,冇用
佢哋就算集體絕食絕到死都唔會理
一衝擊克里姆林宮就係外國勢力鼓動
你就真係ON99
當年成哥真係冇話錯你 攬炒契弟
係好難得, 亦証明俄羅斯啲人唔係全部都傻, 起碼資訊同言論自由好過大陸小小
你試下換轉做強國有冇人示威? 小粉紅出來支持話打得好就有份, 就算你話牆國人被洗腦, 但自從有左互聯網要接觸外界其實唔難, 亦好多人有出過國明白係咩一回事只不過唔出聲.
所以出面啲人吹到咩WW3, 俄羅斯等於2戰初期德國云云我真係笑而不語
自己睇下俄羅斯軍力國力經濟已經大不如前蘇聯, 吞烏克蘭佢的確係做到, 但如癲到話想吞晒歐洲冇咁兵亦冇咁多人陪佢發癲, 普京係一個有野心既人, 但佢玩左咁多年我諗都有目共睹佢唔係希特拉果種癲佬
你講咩呀 最勇係連登仔
中國出兵台灣,假設有北京上海市民夠薑去反戰示威,又係左膠?
咪放狗咬人囉
左膠嘅邏輯係唔攻擊到美國就唔打希魔所以之後日本打到珍珠港之後就參戰
反戰=左膠
又學到野
其實好多俄羅斯人都唔鐘意自己國家
喺西方國家嘅俄人價值觀基本上同歐美人一樣,相反支那人就
睇返又有少少似以前2月革命當時的環境情勢
但唔認為有可能發生革命
仲要食到應一應 肥上瘦下 都係共黨做既事
咁多人屌你 嫌唔夠M底?
對於普京嚟講的確係
俄玩滲透 然後果班人經常提倡烏係屬於俄
預干年後教科書一定抹黑烏
好肉酸
低級反串都睇唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞