俄羅斯出現反戰示威

286 回覆
925 Like 11 Dislike
人地預好似克里米亞咁,而唔係宜加咁樣

烏東都係親俄,但係唔係想咁囉
烏克蘭同學係咪返左去?
登仔撚識咩,咪一樣係香港比人洗腦
唔會反到
俄羅斯人好多支持打烏克蘭 因為蘇聯解體後記億
死既軍人唔夠多 帝俄因為死太多人 軍心動搖先影響到統治

依家俄國仲係優勢方
下五毛狗
平時唔係話咩譴責暴力,又話咩外國危險既?
做咩今次唔譴責俄羅斯?制裁俄羅斯?做咩唔接返打仗區既支那人?
又話共狗重視中國人生命既?
Respect

好勇敢

勇敢
啱 史太林
但佢地有無搞批林批孔 打爛所有歷史嘢 有無亂破壞
有無爹親娘親... 有無破壞倫常關係

上面支那全部做齊
五毛狗 無人性嘛
連登仔講時事除咗舐共、左膠、ATNA仲識咩
難分真與假
識個俄羅斯人話佢地好多朋友家人都住烏克蘭
俄羅斯呢個民族唔想做過街老鼠,唔該佢哋清咗普京呢件人渣

補充返一點,萬惡之源殺人兇手始作俑者點都邪惡軍事出兵打烏克蘭嘅俄羅斯,其他討論唔好喧賓奪主spin走俄佬罪行就得
屌你平時企街個d軍人黎架?
幾時變左反戰就唔係左膠?
美國人反對出兵烏克蘭=左膠
美國人反對繼續越戰(反戰示威)=左膠

點解到左俄羅斯人反戰就唔係左膠?
唔係我講架,係班CCTOY講架
屌曬你班散水撚,同我即刻番烏克蘭
https://lih.kg/2896260

起底保平安
俄羅斯幾時亡國滅族

咁當初香港反修例嚟做乜依d都唔叫侵略?

其實由佢入烏東過下開始,就注定會死人同有戰爭啦果下唔反?

反戰唔係話唔啱呀,只係開成咁話反戰,以俄佬嘅主體立場,好難講得通

Btw我都要強調利申,我係反戰,但係同時我唔覺俄佬會膠到放棄舊豬肉
我唔覺佢反戰有問題喎你不妨睇下樓上我講過乜?

只係我覺得依家俄佬根本唔會膠到放棄舊豬肉咋喎

依家俄佬覺得烏克蘭根本就係屬於俄羅斯,烏克蘭人都係俄羅斯人嘅分支嚟

俄羅斯自認係斯拉夫人嘅正統,點玩交換領土
算啦,俄佬點會野心咁少

仲要以前打車臣,Georgia, 南奧塞梯,全部都係有野心嘅表現,想攞返蘇聯榮光

根本烏克蘭未必滿足到佢
講笑啫
Sor 我認真撚
點解一定係左膠先反戰

點解唔可以係不滿普京不惜一切,寧願推冧經濟都要打一場唔一定有把握贏嘅戰爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞