Lego 討論區(17)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
香港有冇Lego Beskar 鎖匙扣?Bricklink 唔見香港有。見德國同美國有,運費都成舊水。
係咪最新送個太空房同遊樂場
我都買左
如果qualify最後check out應該會有寫埋
不過你問左有就得
咁多位大佬,又係小弟
我有個問題想問埋聽日先去ins格價

我上網見到人改架batman tumbler
之後佢有條list話要咩件
想問係咪要逐舊訂等可以好似砌機list敢
出街搵人執,如果係係咪都係現視點搞?

條list係到
https://rebrickable.com/mocs/MOC-95123/reckless_glitch/rc-%CE%B2atman-tumbler-lego-76240-ucs-motorized-and-remote-controlled-with-power-functions-batmobile-from-the-dark-knight/

其實我唔係好需要佢郁到
只係想改個外殼,我見佢話係個摩打貴,但係又唔知邊舊cut得,邊舊件係compulsory
所以想上嚟問下意見
係bricklink 到搵最少supplier 去執齊最多件

ins 點應該執唔晒啲件

同埋你要買佢說明書

你唔要power function 咁應該啲齒輪個啲可以唔駛要
收到
又學到野

聽日去問下齊唔齊到先
如果唔得就可能放棄砌返林寶算
儲件太複雜
我都等緊呢一套,好靚
可能今晚公佈
邊度公佈😂?請問有無網址提供下😘
正,絕對買
香港買野有冇得送 40533 紙板號太空冒險?
好正啊, 但係見到出面賣$250一啲都唔抵
買兩盒夠1600, 太多貼紙唔係好吸引
掛唔掛都唔影響擺法既
香港有? 我淨係見台灣個邊話有得送, 唔知香港有冇?
LCS 個FB 有寫

買左呢盒 送到屋企發現原來好大盒
你未見過實物咩

現時點個幾間都唔多覺眼有
我以為係好似部主機咁上下
長方形咁

聽人講話呢個系列唔錯我先買
大到hihi 成舊磚咁
好似養左隻狗咁
仲未砌 諗緊點安置砌完之後隻野放邊

呢盒野我5000蚊買算唔算買貴左?
差唔多啦
我切完放咗喺地下,真係養左隻狗咁
我覺得放地下最靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞