Lego 討論區(17)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
KKplus碰瓷黨好出奇咩
巴打係邊度入手 想入貨
ins電梯口
等緊8字頭
咁癲
差得唔多我都又由佢
樓上夠膽死買980
最近三隻新貨
各位巴打評價如何

金字塔 : /10
柯柏文 : /10
梵高 : /10
又無話唔俾你格價, 貴咪唔好買
金字塔 : 5/10 得半個塔,扣一半分
柯柏文 : 8/10 變形做得幾好,但個setting太old school,如果係電影版就滿分
梵高 : 10/10 香港人設計贏ideas ,不解釋

利申3盒都未買
75325呢 幾多分
半個塔返而仲好擺左

G1 個setting 就係咁 , 電影三尖八角lego 做唔到個效果
我會俾9 5 10
柯柏文冇乜興趣
今年目標買starry night,daytona同新過山車
本身對個特技飛車個360幾有興趣 但原來都幾貴 ins唔蛋覺有
買左架浴缸車仔就算
金字塔 : 9 /10(有草開Archi)
柯柏文 : 2 /10(太Old school)
梵高 : 6 /10 (有5分都係比間教堂)

lego con 公佈
https://ideas.lego.com/blogs/a4ae09b6-0d4c-4307-9da8-3ee9f3d368d6/post/b4121651-8c12-4545-85d5-3b1aaaa173e5

岩岩搵番個interview黎睇, 邊讀書邊design個idea好癲
讀果科仲要同佢art完全無關
啱啱睇雙圈嗰Set得五百幾件件原來要成九舊
浴缸車愈睇愈正,有啲想再入多架,可惜無得俾隻人仔瞓低,隻人仔後面仲要有個鴨紋身

入多架想俾19代呢隻沖涼人仔揸
GG俠個新Print好靚又Details,可惜隻烏木喉無咗腳Print,Wong無都唔緊要,但呢隻真係應該要有埋腳Print先靚…
呢set 都升算多人仔, 不過未去到號角日報個level
星期六去Lego land 已經冇曬梵高,ins 仲有冇機會有?
有 但炒到好貴
1400 起
等下先, 唔會無晒架
有無地方收散件 係咪都係網上放 有幾千件唔要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞