Lego 討論區(17)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
朗豪擺左架真既BMW M1000RR去宣傳架42130,好正,第一次見到M1000RR實物
真車型到
有冇d例子睇下 我都好鐘意海盜船
兩盒creator 3in1 改出黎都靚
官方版本既船通常都係得甲板一層過
呢幾年貌似連帆布都慳番,直接用磚砌
想問下bricklink 運費貴唔貴,因為bricklink show左要系3個唔同國家買,但系冇show 運費。
有無人試過yasuee訂lego?個價幾吸引,信唔信得過同貨到得快唔快?
https://www.mocyourbricks.com

睇下一地d MOC船
才發現原來世界咁大
Lego自己的船來講
21322、75252已經最大盒
又或者71042是另類最特別的鬼船
80036 係咪可以當佢係遊樂場系列
大街系列
兒童版 ninja go
落order, get qoute就有
本身呢三盒臨出前已經Delay咗一次,IM呢盒又特別再Delay咗,有啲地方可能有得買但可能會炒高咗,唔駛急呢兩個月應該會有大貨買

5月1號出 好靚
接受唔到殘體字Stickert 營業中 嗰張真係好核突
有冇巴打留意開MOC 既DC 系列
想玩MOC Arkham 但見好多都冇parts list
喺外國,唔係好知香港係唔係一樣
有啲好奇點解有啲新出嘅跌價跌得超勁,我啱啱見到架Vespa(6379757)成6/7折咁濟,5舊水港紙買到
上網睇啲人砌又唔係好伏
香港都係架, 係ins 都係公價7~8 折賣架, 外國遇到清貨個陣仲平過係香港買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞