THE IDOLM@STER綜合討論區[74]Yes!! Loli Time!!!

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
我是零

你金杯穩陣啦

co隊冇overload同楓2.0,打M應該冇機會

有限rin fes就夠
剩低接近亂搭都高分過另外2隊deep

打錯

我Co隊撞C分仲高過Pa隊

ACG http://Secrets.HK
2016年6月19日 ·
#ACG10913 "#ACG #Imas
每次望到都嬲 im@s就im@s 入面全部idol要齊人先係im@s
捆咩冷角熱角 wtf?
你地真係明咩係idolm@ster?
無論本家 CG ML 就係要齊齊整整先叫到im@s
官劍 唔齊一套 真係開心咩
純發洩 請唔好認真
利申 : 重度p 冇im@s已經生存唔到落去
睇完10th之後 個心好痛呀"

大愛好

見到這種fan真係唔知好嬲定好笑

10th 都唔齊人架喎...

屌你 齊齊整整 sideM唔撚講
LIVE出演要人齊 10個巨蛋都未裝得落啦
都唔知假膠定厄介
每次望到都嬲 im@s就im@s 入面全部idol要齊人先係im@s
捆咩冷角熱角 wtf?
純發洩 請唔好認真

大愛好

都唔知假膠定厄介

仲有876同黒歴史
捆咩冷角熱角 wtf?
純發洩 請唔好認真

大愛好

都唔知假膠定厄介

仲有876同黒歴史

鬼請撚到香菜咩

仲有876同黒歴史

鬼請撚到香菜咩[/quote]

入面全部idol要齊人先係im@s

仲有876同黒歴史

鬼請撚到香菜咩

ML無種田又點計

仲有876同黒歴史

鬼請撚到香菜咩

ML無種田又點計

其實種田依家咩環境

仲有876同黒歴史

鬼請撚到香菜咩

ML無種田又點計

其實種田依家咩環境

生仔(笑)

仲有876同黒歴史

鬼請撚到香菜咩

ML無種田又點計

其實種田依家咩環境

生仔(笑)

終於1200PRP

有埋PA SB應該可以多20-40
ankira由活動打到而家都仲係每次1nice/bad/miss未fc到master

早晨
早晨

其實google form係咪要加多頁比人填765擔當
幸子ちゃん
おはようございます
嘩 dd你幾時抽㗎隻PCS

https://twitter.com/yukkieeeeeen/status/876536593875558400
傻仔先用頭頂

カワイイ…はっ!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞