THE IDOLM@STER綜合討論區[74]Yes!! Loli Time!!!

1001 回覆
2 Like 4 Dislike

飛鳥
同147差好遠

飛鳥
同147差好遠

冇凛奏冇人權
今次Loli time睇嚟冇金杯了
冇凛奏冇人權

打m+
冇凛奏冇人權

奏凜楓雪美都有
係冇飛鳥 得小梅
冇凛奏冇人權

你仲有悠貴
今次fes可能會出埋Cu SB
大天使3.0的可能性
冇凛奏冇人權

打m+

30是無理game
ACG Secrets.HK
2016年6月19日 ·
#ACG10913 "#ACG #Imas
每次望到都嬲 im@s就im@s 入面全部idol要齊人先係im@s
捆咩冷角熱角 wtf?
你地真係明咩係idolm@ster?
無論本家 CG ML 就係要齊齊整整先叫到im@s
官劍 唔齊一套 真係開心咩
純發洩 請唔好認真
利申 : 重度p 冇im@s已經生存唔到落去
睇完10th之後 個心好痛呀"

大愛好
冇凛奏冇人權

奏凜楓雪美都有
係冇飛鳥 得小梅

奏凜飛鳥小梅雪美都有

係冇楓
冇凛奏冇人權

你仲有悠貴
大天使3.0的可能性

究竟fes出sb
定係月限出deep
等我地拭目以待
冇凛奏冇人權

你仲有悠貴
大天使3.0的可能性

到時你會見到天使軍強勢回歸
冇凛奏冇人權

奏凜楓雪美都有
係冇飛鳥 得小梅

打出黎最多咪爭千幾分
ACG http://Secrets.HK
每次望到都嬲 im@s就im@s 入面全部idol要齊人先係im@s
捆咩冷角熱角 wtf?
純發洩 請唔好認真

大愛好

見到這種fan真係唔知好嬲定好笑
冇凛奏冇人權

奏凜楓雪美都有
係冇飛鳥 得小梅

打出黎最多咪爭千幾分

小梅vs飛鳥既話...
唔止

btw有w巨既後台既話,3色隊都仲可以打m拎金盃
我是零
我是零

你金杯穩陣啦
我是零

偽P是一
我是零

偽P是一

我是零

你金杯穩陣啦

Agger
點睇?
點睇?

樓上post左
ACG http://Secrets.HK
捆咩冷角熱角 wtf?
純發洩 請唔好認真

大愛好

見到這種fan真係唔知好嬲定好笑

10th 都唔齊人架喎...
我是零

你金杯穩陣啦

co隊冇overload同楓2.0,打M應該冇機會
我是零

你金杯穩陣啦

有限rin fes楓就夠
剩低接近亂搭都高分過另外2隊deep
我是零

你金杯穩陣啦

有限rin fes就夠
剩低接近亂搭都高分過另外2隊deep

打錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞