THE IDOLM@STER綜合討論區[74]Yes!! Loli Time!!!

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
你地眼中到底有無真30...

Answer入尾段超速8連打根本係31

あんきらdna階段唔該你俾個街機實體制我

ankira...

我睇譜面睇左10分鐘仲係理解唔到d手指要點郁

ankira...

呢首33

ankira...

見制就禁(認真)

ankira...

見制就禁(認真)

雜巴

ankira...

見制就禁(認真)

雜巴

話左認真
真係鬥反應
當年master六十幾次都未fc到
晩晩同摸摸卡 千枝 party time

ankira...

見制就禁(認真)

雜巴

話左認真
真係鬥反應

Ankira 除左折衷案
其他我都靠反應禁

ankira...

見制就禁(認真)

雜巴

話左認真
真係鬥反應

Sorry誤會了你
嗰種階段我玩bm用實體制用正確運指法會10次過到4次,用觸控我真係冇計,活動嗰排只係成功過2次
岩岩打左次tulip M+...有無親指勢可以教我點打

好多交叉打先打到既位

好多交叉打先打到既位

可以點教

好多交叉打先打到既位

可以點教

捉住手仔教

ankira...

見制就禁(認真)

雜巴

話左認真
真係鬥反應

Sorry誤會了你
嗰種階段我玩bm用實體制用正確運指法會10次過到4次,用觸控我真係冇計,活動嗰排只係成功過2次

我等緊出返
希望唔好改譜面
我要復桌

好多交叉打先打到既位

Dna掃唔好懶用上下手

ankira...

見制就禁(認真)

雜巴

話左認真
真係鬥反應

Sorry誤會了你

我等緊出返
希望唔好改譜面
我要復桌

我都覺あんきら的譜面已經係完成型

好多交叉打先打到既位

Dna掃唔好懶用上下手

之前見到親指神有條片志希個樓梯連打用上下手...睇黎真係要學下先得

好多交叉打先打到既位

Dna掃唔好懶用上下手

之前見到親指神有條片志希個樓梯連打用上下手...睇黎真係要學下先得

用奏12kiss練

好多交叉打先打到既位

Dna掃唔好懶用上下手

咩叫上下手

好多交叉打先打到既位

Dna掃唔好懶用上下手

用奏12kiss練

12miss miss得個兩下...唔洗練都得啦

好多交叉打先打到既位

Dna掃唔好懶用上下手

咩叫上下手

上下其手我就知

好多交叉打先打到既位

Dna掃唔好懶用上下手

咩叫上下手

https://twitter.com/8ee_8/status/788735734026936324

呢條片,1分鐘開始睇
tulip同star M+每隻打左3次
我認為兩隻都係30

30嘅定義︰我唔落補過唔到為之30

好多交叉打先打到既位

Dna掃唔好懶用上下手

咩叫上下手

訓醒就loli time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞