THE IDOLM@STER綜合討論區[74]Yes!! Loli Time!!!

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
首歌真係好怪
用D練習卷打26* 27*
我打緊乜野

慢慢來
2、3個月後你就會覺得28好普通

點解我玩左成年都係覺得28好難

仲未fc tkmk

1nice無數次的我

我仍然無法想像天使巴點解可以fc咁多event 29* M+ 但係未fc tkmk

其實好睇人
tkmk唔靠overload我到依加都仲係差好遠先fc到
宜家啲歌愈出愈複雜,部平板lag到飛起,full唔到啲歌

係時候一齊加入Ipad pro既大家庭

邪道
岩岩先睇完今集recreators,點解好似有cinderella梗係到...

把聲完全係卯月

唔止...後面仲有梗都唔知講唔講好

今個月尾cy俾條生路行下既話
硬係覺得首歌判定怪怪地
好多great

邪道

大勢所趨

邪道

大勢所趨

受唔受9.7

邪道

大勢所趨

邪道
負評潮又黎喇
負評潮又黎喇

51s
兩個
負評潮又黎喇

仲要開分身負...一次兩塊腐皮
負皮我一世非洲人
負評潮又黎喇

有時見到這些真係好好笑,有意見又唔夠膽表達,淨係識做這些小把戲

比著我的話會毫不猶豫講
唯巴頭先fc幅圖有一個負皮是我的
負皮我一世非洲人

本身係非洲人點算
負評潮又黎喇

有時見到這些真係好好笑,有意見又唔夠膽表達,淨係識做這些小把戲

比著我的話會毫不猶豫講

抵負
你以為腐皮左無人G?

實捉到你!
負評潮又黎喇

比著我的話會毫不猶豫講

我相信偽p唔會負皮我
你以為腐皮左無人G?

實捉到你!

你以為腐皮左無人G?

實捉到你!

衰軟咇豬!
diu 四個負皮。。
diu 四個負皮。。

戴綠帽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞