THE IDOLM@STER綜合討論區[74]Yes!! Loli Time!!!

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
好靚

唔好中計呀
N巨出手了

限天使
我必需要澄清觸手巨代表係雜唯
冇我份

好靚

要個張チエリ就真係要淘寶先有...無復刻,等都無機會等
好靚

限小天使真係最珍貴
想坐時光機返去揀限チエリ起手

入坑無耐先有超得...
好靚

真絕版
幾多pack都唔會抽到
好靚

果時課左5pack
得riina
果時又新入坑唔識chieri
冇再追
好靚

原來呢隻Game係咁樣...

唔係 係當年bandai 衰on9 好似冇寫到有機會復刻 之後費事比人告就真係唔復
好靚

得呢張同限rock lee先係咁
其它應該至少復刻一次
New post

THE IDOLM@STER綜合討論區[75] 抽到愛海之後我就要回老家同LMBG去camp了...
https://lihkg.com/thread/290617/page/1
天使的話題?

天使的話題?

你傷害唔到我架
好靚

得呢張同限rock lee先係咁
其它應該至少復刻一次

果套衫靚過常駐
抽到真係好(自我安慰中
New post

THE IDOLM@STER綜合討論區[75] 抽到愛海之後我就要回老家同LMBG去camp了...
https://lihkg.com/thread/290617/page/1

天使的話題?

當時我仲未課得咁多,中到要感恩
認真回樓上大空巴

岩岩幫你淘寶睇過花嫁凜+唔復刻溫泉チエリ加埋先70蚊人仔

真係好建議你有個好既開始,我地呢啲入左坑好耐有自己心愛既卡同成績

每次抽卡都要丟好多錢落去
New post

絕對領域
ぺロぺロ
唔係本命所以pass
理得佢會唔會復刻
唔係本命所以pass
理得佢會唔會復刻

霸氣
唔係本命所以pass
理得佢會唔會復刻

單推表示無壓力
智絵里ちゃんペロペロ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞