BMW iX3一換一售價$479900起

320 回覆
21 Like 41 Dislike
係,突然呢幾年帶哂風向狂推,都估到背後有人搞嘢
簡單啲諗既話 整電池大陸點都有著數
再配合埋各國啲左膠政府,日日吹埋啲不可能的理想空頭支票任務,例如乜203X全電動車etc, 傻L先信 一百年前已經話冇石油,而家仲係日日滿瀉
推動經濟啫
唔係咁樣 點迫你地換車
老母讀書嗰陣學校教石油仲有50年用完
我讀書嗰陣學校教石油仲有50年用完
我個仔讀書嗰陣學校教石油仲有50年用完
Zoom仔讀書嗰陣學校教石油仲有50年用完
睇嚟到我個Zoom仔個Zoom仔讀書, 石油都仲有50年先用完
我覺得幾好喎 提升駕駛感受
電影太空大戰本身咪又係冇聲
雖然係個人喜好,但換咗電車嗰堆,落咗氹,為咗面子,不斷吹第日只會有電車,再圍爐將油車人視為異類,真係理解唔到佢哋D心態揸車都要揸到成個宗教咁
2000話2020年啟德會有單軌列車2021話2035會有白石角站
買tesla 唔好
呢樣真, 不過暫時得 teslun先會咁做
好老實換電車係因為平

你吹咩

5年未去過油站,部車14萬公里,一次油都未換過

油錢都30萬啦
日日揸長途確係唔錯嘅,呢個我認同你,但我呢啲一個星期只出兩次車,一個月行唔夠150km,兩個月入一缸60L,就真係無謂買電車
0-100 over 5秒都唔好周圍同人講啦。

讀完呢段嘢笑死你都似
CLS.
用嚟呃老母俾錢買車就得
咁買車不嬲都係按自己需求去選擇既

我自己個觀念係因為買左電車,家陣郁D就話揸車,全家人每日返工放學都係我攪掂,交通開支都小左
好心啦 四十幾五十個 7.7秒 唔好拎嚟講啦
同埋橫置前驅點樣50:50
個屎忽要重到痴鳩線先做到
買車本身就應該係郁啲就揸車
btw 14萬公里 油錢30萬 你以前揸咩車
講平、省油錢、腳車 我都認同你
所以我唔鍾意teslun成日要迫人地接受佢地套價值觀
雖然好多車主都係孤9寒 (詳情睇返皇冠成功之道)
但真係一街都係 1, 2系 X1, 2
橫置前驅既BMW
個樣又奇奇怪怪咁
香港個iDrive又俾人閹airplay
點解會買佢
重要排隊充電
揸部爛鳩5系都2蚊 1 km 啦
唔係拎部爛鳩jazz 比掛?
你入開原價油定係50%市區慢速路段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞