BMW iX3一換一售價$479900起

320 回覆
21 Like 41 Dislike
Xc40正呀
知名5毛
一早block左
依個真
一比油好似粒子彈咁射出去先做到
6.8秒理論上去到深圳北
ETRON GT賣七位數有咩問題
佢對手係Model S
其他廠做唔到Tesla咁量產化,自然成本高
既然成本唔平咁當然再加啲人手野落去賣貴啲,等啲fan boy打下飛機咁
呢個車台同財經台出名5毛黎
安全性,software,電池效能,性價比已經贏晒其他廠
Tesla以外既電動車都係垃圾
點解唔買 i4
你引左好撚多文盲出黎
屌, 改返 。
睇埋spec
大/細電池
尾轆/四驅
Options

Apple to apple 咁比
就會發現Taycan貴Etron gt 幾十萬
你做乜尻
i4勉強
iX真係柒到屌老母
Teslun 用料差到好似比亞迪咁
咁要買咩?
Maybach/RollRoyce/Bentley先啱你?
ETRON GT
續航488公里 零百加速4.1秒 – 4.5 秒
MODEL S
續航652公里 零百加速3.2秒

基本野都差咁遠仲賣貴咁多 我覺得問題好大 如果你講啲主觀野
例如你鐘意個牌子咁無野講 佢賣貴多100萬你都覺得無問題
講講下iX3做咩講到去俾多少少買 taycan model S 同etronGT
Tesla fans永遠淨係識睇加速
你睇下造工同內籠先啦
基本野都差咁遠 成句俾返你

btw Model S Plaid 1020匹跑Nur都要7分半 證明過彎慢到on9
冇用,同部X3同價,你免完稅先平幾萬?即係搵笨,要俾稅咪成球野?
etron GT 同SPEC 下冇可能會貴過Taycan
下下講0-100,唔怪得Teslun日日炒車
講range我覺得BBA都輸得心服
但百幾萬買架車,Tesla啲造工同埋內飾
plaid全新車籠設計
amz ryzen cpu
前後雙mon連無線手制打witches玩mario karts
仲可以買埋兩支咪唱k

我真係想知有咩車做到
Etron GT當係手包options
呢到慳好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞