BMW iX3一換一售價$479900起

320 回覆
21 Like 41 Dislike
你味on9啦
佢意思係6.8s秒行到100km呀
即係時速最少 52,942Km/h呀
你care唔care係一回事
得個吹字係另一回事
吹到個新軚盤點好點好, 結果要換返舊軚盤去做time attack
講到電車客剩睇0-100同range,係嘅話S又唔駛加咩唱K同打機,不過你鍾意啦,你都係要架車抽頭姐,入面有椅有軑盤同油門未得
算啦,講軑盤佢又話車手咩咁重視呢d野
淨係30萬,唔洗入油,唔洗換油
仲想點
base etron gt 大概係taycan 4s lv RS 版就 taycan turbo, 不過taycan base model 出車平好多,上次去灣仔spec 完d 正常野加option 換鈴換顔色都係百二萬左右都仲平過部etron
上個月試左taycan電版,EQA EQS,

taycan內飾同舒適麻麻,同埋扮引擎聲呢下唔知做乜鳩,但外表同牌子贏晒

EQSEQA同Tesla 比較內飾既話,我相信基本版都屌打全系列既Tesla

EQA更加比到驚喜,最後訂左

而家心郁郁想試埋呢架iX3
真係唔知寶馬個design team 諗乜架車可以由頭樣衰到落尾 攞車個陣見到部咁嘅樣會開心咩
新個部2系又係弱智樣點買得落呀
一見到佢個膠椅背就唔開胃
可能佢架車勁到行100公里 6.8秒行晒呢咁佢就啱
啱啱新4系design出嗰陣真係覺得佢柒到震,點知沒有最柒只有更柒,iX真係醜到連阿儀都靚過佢,直頭係連對車完全冇興趣嘅女人, 都覺得iX醜到一個點, 買得iX落手嘅真係唔該去驗一驗腦

新2系就算數啦舊2同新2兩個都咁柒,仲要三肛屌你但堆柒頭港爸個個衝九住去買揸住部1500cc三肛M218d/M218i之後同其他寶馬fans傾寶馬笑佢on9怕佢嬲
BMW都搵左Hans Zimmer設計假聲比i4 iX iX3on9到喊

利伸:BMW撚
個norm係講緊 0km/h 要用幾耐時間上到去 100km/h
你話做m/s^2
冇話唔得 但係嗰段時間 m/s^2唔係constant喎
大家都知 0 去 50 會快過 50 去 100
咁你可以點演繹???
我揸 model s p90d 之前係 s class w220. 完全贊同你所講嘅嘢
係咪要自己俾2皮買差機再加安裝費
幾百倍G-Force對連燈仔黎講都係濕濕碎
EQA竟然比到驚喜你
我係街見到EQA都自動標籤咗司機係中度
真係吹脹,我一路以為0-100km係咩問題

原來係執著少左/h

咁講真,你唔明係你弱智無車姐有車/準備買車既點會唔明,你估人人好似你咁撚弱智咩

你中文同人講,會唔會講0-100公里時速,6點8秒呀?

同你傾計啲人都好撚辛苦
其實2系有兩款
傾計還傾計
你做代理寫個spec出嚟都寫錯就係問題啦on9
[quote]一直感覺強人故意借電動車個勢
壓低傳統車嘅價值同地位
再用平價入侵同時食埋佢地嘅高水平領先世界嘅技術

又寫錯添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞