BMW iX3一換一售價$479900起

320 回覆
21 Like 41 Dislike
witcher

想知Plaid香港幾時交車
行路一定唔塞
其實想知依家百幾萬個市場有taycan, EQS, Etron GT, model S 係香港賣成點。
你地咪繼續盲目信Elon Musk
Musk: Model S Plaid唔會有傳統圓形軚盤
結果去跑Nur嗰架:

Musk: Model S Plaid可以喺7分鐘內跑完Nur
結果: 7分半都搞唔掂
自從有咗Model 3同Model Y, S同X嘅銷量接近0
事實證明買Tesla嘅都係貪平居多
認真想交流非引戰想知買車時會因為呢幾個option去決定買S plaid。 想識多d諗法
講緊量產喎
就算唔係plaid
講量產long range都有哂我上面講嘅野
我唔係職業賽車手我唔係太care nur跑幾多
呢d跑得快唔快 入灣幾多其實都係cherry on the cake
好多人(當香港)都係有抽頭個下都夠哂

你平時渣咩車咁講究入灣跑幾快?
弱智冇藥醫
當決定買電車嘅話所有野都睇哂
其他車廠有嘅 model s 都有
其他車廠無嘅 model s 都有
bba除咗内籠同埋手工仲有咩優勝?
所以一見講果個segment嘅車,Tesla fanboy就攞0-100同range講其他車唔抵就覺得怪,講到輸咁多就唔覺條街多左好多model S, 但多左幾多 taycan. 驚自己唔識分新S
因為唔識造電車 產量少 每部都好貴
師兄可唔可以講下點唔好坐法?
諗緊買唔買車好 買既話想買model S/3
Model Y/3至岩
s同x 0係因為黎緊換緊全新一代
唔買舊野真係咁難理解?
電車唔講0-100同range
唔通講你屋企除晃幾大?
記得問埋佢同價位邊部係好坐既

不過多數答你加小小上乜,加小小上乜
油改電都係垃圾
笑死
連登真係個個車手
But u care 0-100…..
咪係
我就好少開快車
不過30幾萬 有哂大天窗 暖櫈 keyless go
無線充線 仲有mon

依啲野2022年係其他車廠都仲要加options
真係受撚夠啦 救命
咪話抽頭個下夠爽夠過癮
定係你成日當屯公係跑道片車?
Then u should care about 80-120
分得咁細果然係隱世車手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞