[The legend will return] F1 2022 季前討論區 5

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
我覺得佢地20個應該冇邊個係care人工
marko講左唔會show真車

見Lego 終於出返架technic版麥記F1

希望大家都支持下呢個人
https://ideas.lego.com/s/p:ba99dbcac70a4081b894d59c9450b235

希望夠5000人喇
加幾多先!
工具保
咸有一年係扭屎忽要加人工先肯續約,最後好似加唔成。

有冇巴打記得係邊年?(係咪差d有紅豆湯飲果年?)
減鹹狗5M 佢即刻走啦屌你老母
隻老麥60cm長
砌完都唔知擺邊
2020開季前?
去五金舖買兩隻三腳架,再執多塊長木板
咪上年
要加人工要退休後係benz有高層位坐要部amg one
最後加唔到咪又係繼續揸
Technic 起晒角,其實出舊spec 好睇啲
2022啲車圓啲
haas肯加5m佢肯唔肯去haas對呢班人黎講最大考慮從來唔係人工
保子訴求係返工 依家有alfa揸佢都開心
唔覺得alfa有加佢人工
而家梅菜比40M佢外加project one 同獎金
戰鬥民族肯比100M佢外加戰機
佢會唔過
上季開季前
咸狗份約原本去到2021年1月1日到期
佢20年12月中開始扭計
要60m人工+車隊上下為BLM發聲+AMG One一架+退休後係平治有實權既職位
咸狗要求既係60m人工
haas比到咁既level人工既話
晨早大搞到啦 洗撚依家靠痴垃利重返中遊咩
咁睇係乜嘢年齡同地位嘅喊爺啦
有時係大隊收順啲但係會多好多錢搵錢嘅機會喎
(例如大隊有架好啲嘅車,你楂得掂就會名次高啲,有分有奬金)
同埋都要睇楂乜嘢車㗎

喊爺會楂得掂上年架HAAS?
上面送埋戰鬥機添
最後有邊樣攞到
保子份約好神奇架
20年黑平12m
21年黑平11m
22年轉會愛快10m
每年減薪
唔通就係退休後取代廁狼帶黑平???
60m人工冇 結果就算上季季中再續都係開40m比佢
車隊上下為BLM發聲都冇 今季開始架車轉返銀色 賽前好似又唔洗跪
AMG One 要等架車出廠先知
退休後係平治有實權職位 要等佢退休先知
其實好心佢啦
係出面𢲷撈𢲷贊助都唔少啦
10m揸養生車,正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞