[The legend will return] F1 2022 季前討論區 5

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
過到嘅 一係人地冇擋 一係就tap走人
人地有擋嘅 今年今次都冇乜邊次過到
唔通剪佢過架細牛咩
年度最佳英國車手唔係咸狗
BLM了
國際都無
逼埋佩蛇入pit都過唔到
結果真係有剪佢過和牛
畀和牛嘅die hard fans嘈返轉頭,問做乜無和牛之前頂住喊爺嘅鏡頭...
咁梗係無啦,和牛係“無表現”嘅rookie, 喊爺係八減一罐喎
咸係香港運動員既話今年要減資助添啦
最過份係abu dhabi和牛排第四官方到呢家提都唔提
咦,個名
btw piastri 拎咗最佳新手
不過無位
Benz會唔會只係帶佢去canteen 就算
呢個上年係GB3屈到痴撚線
同 2015 年 rosberg 叫圖去參觀 garage 一鳩樣
大牛預告定9號大家會失望

But Red Bull advisor Helmut Marko believes that fans will be disappointed with the Red Bull livery launch.

He stated that because of the drastic rule change, the Austrian team would not be sharing any details regarding their new car.
其實唔講大家都預左係咁
就算去到 testing 大家都唔會即刻 show 底牌啦
Launch day 都係睇 livery, 但 RB 就 …
RB今年拉花關注點係康打logo擺係邊 有幾大個
然後發現係貼AlphaTauri
腦退化,無嘢了
拉花同上年一樣
應該左右都有一隻紅色既牛
佢講到明失望咁我估康打logo嘅size都凶多吉少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞