[The legend will return] F1 2022 季前討論區 5

1001 回覆
5 Like 8 Dislike
係支那搞唔黑你黑邊個
但講黑既話真係好難贏到韓仔踢世界盃,仲未見過一單可以黑過個次
有, 2010 亞運楊淑君
食飯嘅時候睇咗半個鐘
心諗乜撚嘢規矩嚟
但個陣部車副計確實唔係Honda?
好似係Renault?
聽過唔係廠隊嘅車隊係簽租引擎約,完季要俾返啲引擎廠隊

咁嗰啲車隊用咩引擎做舊車demo run/testing
果堆舊車應該買斷咗蕉
你見大牛堆show car都係2.4 V8
點黑法 冇留意
https://twitter.com/btsbaragi_jk/status/1490699363835912195?s=21

呢下韓國係轉灣內線過人,比裁判吹late passing DQ咗
咩叫late passing

cls冇contact 留晒位foul咩

利申:唔識 F1角度

同埋匈牙利個單又係咩事
仲有個痴線係Final A衝線個2個又推又攬 最後DQ Hungary 唔DQ支国
利申:都係唔識咩叫late passing
但又冇撞人出去又冇出界,咁樣都DQ所以全世界先屌
簡單來講
就係鹹蛇認為嘅丁啫driving
黑你咪黑你囉
https://twitter.com/bagfighting/status/1490690457227042816?s=21
衝線呢下支国拉人先,匈牙利還手格,裁判就吹咗匈牙利foul,冠軍都冇埋 cls
it’s so dangerous at this speed man
唯一睇到問題可能係匈牙利條友隻手好似fing到支那條友先 但是睇落去contact好細又唔係有心 係咪算可以接受contact
真點簡單直接理解

架車又幾靚wor
短道速滑啲例好soft, hi一hi就可能foul
var又得一條友睇同決定, 好撚易做馬
Sir ham is back
咁lead個個玩晒啦 所有依d競速運動要過人一定有wheel to wheel 平排大家攝位好難冇少少contact
https://twitter.com/maybe_kiatigers/status/1490666163780534273?s=21

咁撚樣借力加速都得 同Ham用頭碌tap人地尾碌brake一樣

但是喊狗仔都會野下5s 10s先
下? 韓國仔自己彈彈右腳
自己tap埋去人隻手度咋喎
罰都罰泡菜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞