[The legend will return] F1 2022 季前討論區 5

1001 回覆
5 Like 8 Dislike

Lando such a great driver
同 Marko 諗法一樣

Max 似係攞夠就退休轉玩其他嗰批
同大頭一樣追triple crown

Marko話Horner完季後都中左武肺,時間岩岩好
最好咸sir依加即刻退休 max即刻變kimi都似
條友點會退休,食屎狗黎,整色整水咪又係死返出黎
佢呢D撚樣唔死係賽道上真係對唔住自己啦
今年分分鐘真係係巴林跑Q個下先見真章
題外話,如果christian horner比賽期間中武肺,咁邊個會代佢個位
下下好似咸狗咁玩 壓力大到顛
季季都咁爭 賺到錢都冇命享
同埋唔用狗招都好難連霸 到時又要比人屌 壓力又大左
冇人話過唔洗帶眼罩
連霸又比人屌
不如學yt堡咁好過
其實上季鬥贏咁撚那查既平治同咸狗 已經好勁
仲要搞到蛇咸狗退休
其實MAX已可上神台
即係將FIA 果架模
印番睇左好多年既大牛livery 上去
比啲新意全季都白牛化咪幾好
其實岩岩max 雪地揸RB08果條片已經有講康打個logo 得番幾多
贏定輸都係做緊鍾意嘅嘢
唔係人人好似喊狗咁,靠架土星車認屎認屁
https://www.instagram.com/p/CZrSGO-I6lJ/?utm_medium=copy_link

好似劇透左個紅黃藍三色都無轉
一場半場唔係到無咩影響
車尾前面:Red Bull
車尾後面:Give You Wings

RB啲livery年年都一樣㗎啦,都係想睇康打logo點安排啫。不過估計應該同呢條片架RB8差唔多

https://youtu.be/P0mD18dXmEA
黑哨到仆街
佢痴線過FIA好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞