【重甜】好人難做,咁不如做個賤男 (3)

1001 回覆
82 Like 11 Dislike
有文了
係咪真係咁樣收尾
西裝友?!mola mola
唔會
王係唔會輸
咁屌埋金田屎忽?
推推
你想嘅我可以寫
是日冇文
肚痛屙到腳仔軟
慢慢
想睇文
凌晨好,好人一生平安

七十二。亂交

「係吖!佢係我未婚妻。」西裝友裝作有型的撥了撥頭髮。

「未婚妻⋯⋯」阿朗瞬即啞口無言。

西裝友見他呆滯的表情,嘲笑道:「細路仔果然係細路仔!唉!唔好話我蝦細路喇!Uncle 已經應承咗呢頭婚事,所以你死咗條心佢啦!」

「都唔知⋯⋯你講咩⋯⋯」阿朗裝傻作懵地搔頭摸耳。

西裝友繼續進攻:「咁你知唔知阿欣佢為咗幫你好多?」

「吓⋯⋯你講咩?」一概不知的阿朗問道。

西裝友沒有回答,只叫阿朗詢問Miss Lee。而他見時間不早,便耍手示意阿朗回家去,自己則走進升降機下樓。

阿朗想不到Miss Lee竟然有未婚夫,或許在這樣年齡的人,也差不多有個伴了。這樣解釋很像說得通,但當刻唯一纏繞着他,令他想不到的就是,自己在她心中是處於什麼地位。既然有未婚夫,又為何要與我交媾。莫非自己只是泄欲工具罷了?

阿朗想不通,連當刻的心情,他也想不通。

想不通,就算了!深究下去,也沒意思。阿朗心中暗道,但能否做到,就見仁見智。

他經過Miss Lee的門口,沒有打算按下門鐘詢問究竟,只急急回家收拾衣服。

出門後,急急經過Miss Lee的門口,走到升降機大堂。

下樓時,他思索著西裝友說的話。

走往巴士站期間,他回想起與Miss Lee的點滴。

等車時,他猜度西裝友的用意。

上車那刻,他見老人上車困難,於是前去攙扶他。

慈祥的老人向阿朗道謝,說阿朗是一個好人。

阿朗點頭微笑。

他走上上層,在後排找了個空位坐下。

他在車廂晃蕩,思緒逐漸回復平靜。

下車了,終於回到舊城。

阿朗深呼吸了一口氣,忽然間察覺自己忘記了一些事情。

「呀!唔記得打電話!」他終於回想起他的計謀。

他撥通金田母親的電話,說金田出門不是去溫習,而是走去玩樂。當然,阿朗在內容上也添了些鹽添了些醋,否則計謀就不會成功。

電話內隨即傳出一把刺耳且憤怒的女聲,大叫著金田的名字。

阿朗知道,計謀成功了。

他趕快掛斷電話,又用輕快的腳步,走回思穎的公寓。

按下門鈴。

「你返嚟喇?」Cherry腼腆地開門迎接阿朗。

「我返嚟啦 !」阿朗笑了笑,答道。

剛上完廁的美雪經過笑道︰「你哋搞咩呀 ? 咁似嗰啲新婚夫婦 !」

Cherry輕輕打了美雪的胳膊一下。

美雪吐舌裝作無辜,然後不理他倆,回到房間溫書。

Cherry撥了撥手,趕走美雪後,向阿朗問道︰「今晚一齊瞓?」

「好呀 !」阿朗答罷,趁沒有人為意,便摟起Cherry的雙肩。

待阿朗放開Cherry,她又問道︰「你整嘢食叻唔叻? 」

「還可以啦 !」阿朗話音未落,就被Cherry拉進廚房。

Cherry指著鋅盤上的材料,呼喝道︰「幫幫手,搞搞佢 !」

「你搞咩……」阿朗捂住額頭,被眼前的景象震撼了。

Cherry攤開雙手,扁嘴答道︰「唔識整……」

阿朗指著那些食材問道︰

「做咩又有菠蘿又有啫喱粉? 仲要成個菠蘿 ?」

「因為去百佳買嘢嗰陣見到菠蘿同啫喱粉有特價,咪諗住試下整菠蘿啫喱做飯後甜品。」

「要整菠蘿啫喱係唔可以用原隻菠蘿,要用罐頭菠蘿先得 !」

「我唔知你呀! 你幫我搞掂佢。」

Cherry翹起雙手,擺出一副事不關己的樣子。

「小姐,叫人幫手唔係咁㗎喎 ! 同埋都唔關我事 !」阿朗說。

Cherry一眼就察覺到他的詭計,問︰「咁你想點?」

「俾少少誠意先!」阿朗淫淫一笑。

Cherry舉起中指,說︰「你食屎啦 !」

阿朗裝作失落,搖搖頭說︰「咁冇嚕……」隨後,轉身欲想走出廚房。

「你個死變態 ! 擰返過嚟啦 !」Cherry幽幽地說。

背著Cherry的阿朗微微一笑,回過頭來,見Cherry從肚皮下方抓起衣擺,掀起薄薄且單調的白襯衣,露出一件同是潔白但典雅的蕾絲胸罩,以及一條短短淺淺的事業線。罩杯也由蕾絲織成,加上質地奇薄,若隱若現地透出嫩紅的葡萄。

「你之前都唔係著呢啲㗎喎 !」阿朗輕輕說道,然後伸手把胸罩拉下來,兩手各抓上一隻乳房,來進行搓揉把玩。

起初阿朗把玩乳房的攻勢不算猛烈,只是輕揉慢搓,可是阿朗慢慢地開始狠揉猛捏,盡情地肆意地戳掐夾磨手中那嫩滑柔軟的乳肉,將小小的山丘弄得紅腫起來。

「嗯嗯啍…… 變態佬整咗嘢食先啦 !」Cherry被阿朗玩弄得呻吟連連。

廚房門外的不遠處,傳來賤婦人的聲音。

「語喬係咪買咗材料返嚟呀 ?」

阿朗聽見賤婦人前來廚房,便匆匆忙忙地鬆開搓揉的雙手,Cherry也馬上拉下衣擺。

賤婦人走了進來,問道︰「你哋喺度做咩 ?」

「冇……我哋………」Cherry支支吾吾地解釋道。雖則是在校外,但見賤婦人走過來,Cherry也難免緊張。況且她不像阿朗,沒有把她當成賤婦,而是平平無奇地把她當作校長。

阿朗見狀,幫忙解釋道︰「因為有個傻婆……」

Cherry輕輕地用手肘批了阿朗的腹部一下,打斷了他的發言。

阿朗皺起眉頭,揉了揉腹,續道︰「……見菠蘿同啫喱粉特價,所以買咗返嚟諗住整啫喱,點知新鮮嘅菠蘿係整唔到啫喱,我咪過嚟幫幫手囉 !」

賤婦人拍了拍自己的胸口,胸有成竹地說道︰

「不如呢啲嘢交俾我嚟整 ! 話晒我整甜品都有一手 !」

「但……」

「你哋作為學生,好好咁返去溫書啦 !」

Cherry恭恭敬敬地向她道謝︰

「咁麻煩你啦。」

但是,阿朗卻對賤婦人的主動請纓抱有猜疑。

不出所料,當他倆回到房間溫書後,賤婦人望著那些材料,牽牽嘴角,從口袋裡抽出一樽不知名的液體。

「嘻 ! 今晚有嘢玩喇 !」

未完待續…
有文了
全部人一齊食春藥?
屌人條女
More
期待西裝友要幫阿朗養小朋友當然miss Lee唔好走就仲好
想睇多p
今晚有文出
可能西裝友連幫手養小朋友嘅資格都冇
一齊食應該冇咁好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞