You know, I’m something of a scientist myself (170)

1001 回覆
26 Like 14 Dislike
daddy同nat條命倒數最後一年
屌好恐怖
咁就過咗5年
嗰時睇eg仲諗mcu條timeline第一次跳咁多
點知話咁快下年就2023
真係追得返5年
輝神真身
知道跳五年都唔會搞到mcu時間線奇怪
D+日日睇
d+冇spidey㗎ching
輝 the conqueror
I mean av34
侯選下個post
屌好恐怖
咁就過咗5年
嗰時睇eg仲諗mcu條timeline第一次跳咁多
點知話咁快下年就2023
真係追得返5年
輝神真身
知道跳五年都唔會搞到mcu時間線奇怪
輝 the conqueror
侯選下個post
marvel啲選角越黎越重口味喎
左膠野 樣樣衰衰都可以係大英雄
但我想用埋she was my mj先
for drew drew!
We have reached out to Netflix and Disney for an official comment on the removal status of the listed titles.

Titles showing removal dates include:

Daredevil (Seasons 1-3)
Jessica Jones (Seasons 1-3)
Luke Cage (Seasons 1-2)
Iron Fist (Seasons 1-2)
The Defenders (Limited Series)
The Punisher (Seasons 1-2)

似乎輝神準備認番d仔
可唔可以棄養immortal on9仔
Removal即係點
應該會recast返asian
Homecoming
但能力唔係傳咗俾女主咩
if個女主我ok呀
MCU Netflix劇啲POC個個都幾靚
記得連Luke cage死左嗰前妻都幾正
Misty就算唔太靚都幾順眼
屌你老母
明明有咁多POC靚女
點解mcu成日揀柒頭

LC個堆黑妹大部分都順眼
連個女奸角阿嬸都幾順眼
後生應該係靚女黎
屌你老母
明明有咁多POC靚女
點解mcu成日揀柒頭

呢個乜水,唔係好記得
佢搞左咁多野黎擺脫哈利波特既形象
有咩可能又做呢啲角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞