You know, I’m something of a scientist myself (170)

1001 回覆
26 Like 14 Dislike
https://youtu.be/NUL0iLA28yw
同意越出越花
Eternals啲suit係靚
但零個人特色咁濟
佢話avg後期個個啲衫風格一鳩樣又講得冇錯
因為喺MCU入面佢地的確係做左同一隊
全部衫都應該係Tony俾錢shield整
尚氣套衫好路人甲feel
我都覺應該加返啲文武/大羅風格
近排新既都ok啦
moon knight嗰兩套都幾好
DrS Wanda套衫都好正常冇瘋狂加線
個角色除咗怕老婆之外無乜深印象
同埋個演員好似舊年攞oscar
唔覺
佢個女係肥 但樣好dd
其實冇啦啦報咩到
我都唔記得添
有冇人睇左tick tick boom同the power of the dog
我覺得BC演得唔算特別
反而drew drew扮得幾似原本條友
有啲位幾感動
其他男主提名未睇
但想drew贏拎黎同罪大傾數拍TASM3
會有tasm 3咩
FF下 而家罪大瘋狂拍蜘蛛俠villain系列既野
應該點都要整返個蜘蛛俠出黎同啲奸角隻抽
Tom 咪係
感覺機會越嚟越細
Tom仔打而家啲罪大villain好唔岩feel咁
我覺得drew對硬Tom Jared Leto岩feel啲
可能係氣質問題
TOM落番地打KINGPIN算啦
應該都似啦 NWH又鋪佢同DD見下面

唔知點解第一眼諗起
睇完trailer覺得之前大陸仔啲劇透八、九成中
之前新聞話Toby同Willem 破左X教授紀錄 同一個角色做最耐 宜家X教授準備破返佢地紀錄
Wanda會唔會認X教授做老豆
老版magneto應該同老版prof x一樣時間
兩個爸爸
想當年我哋幾中意stonefield
tasm2 gwen死咗
諗住唔怕 佢哋現實仲一齊緊
點知後尾佢哋散埋 tasm3都冇埋
嗰時真係好撚sad
嗰紀錄係計第一套同最後一套戲上映相差嘅時間,之前紀錄係狼人同X教授,X Man 1 同Logan好似差左18年,之後蜘蛛俠Tobey同Willem20年破左呢個紀錄
其實有X教授係唔係肯定有埋Magneto
係幾襯既
但drew似重想衝多啲獎
Emma就已經結婚生埋B
人生目標唔同冇辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞