You know, I’m something of a scientist myself (170)

1001 回覆
26 Like 14 Dislike
Dr Strange 三代同堂
RUMOR: Disney+ ECHO brings back all Defenders and Wilson Fisk, who builds his empire throughout the episodes.
D+啲打鬥真係好普通
街頭英雄就係靠肉搏戰
老迪可唔可以俾多少少錢請武指
邊一個Madame Web先
Dakota Johnson
睇完出面個post
又覺得Simu樣衰左
我好多親戚朋友都係單眼皮
冇一個係好似佢咁咁似農民工
就算講幾多佢反共都好都係彌補唔到樣衰
啲打戲無咁好睇 仲要無咁型
唔評論佢其他嘢
但樣衰真係改變唔到
仲要染金毛
dd s2都係better punisher series

佢一suit up就索勁多
總之唔好金髮短頭髮就得 好Karen feel
The rumor of Tom Cruise appearing as Superior Iron Man variant in ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ exploded on the internet a few weeks back, and it refuses to die down even now as things just got out of hand.

drs:仆街中伏
全部友情客串定個個都高價請
湯告老屍應該要俾高價請啦
出一秒
不如整個list

我想有Deadpool
想有銀仔 唔好再係假
柒銀要唔要?
送都唔要
漫威超級英雄片《尚氣》華裔美籍女主角Awkwafina是饒舌歌手出身,深受美國黑人音樂文化影響,不過她多年來卻在社交網站被左翼意見交流者(下稱(左交)」批評,指她犯下「文化挪用」的罪狀,身為華裔美籍卻採用非裔美籍的口音與語法。Awkwafina於農曆新年決定有新開始,宣布停用該社交網站,形容感覺如同脫除「內生腳趾甲」!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞