You know, I’m something of a scientist myself (170)

1001 回覆
26 Like 14 Dislike
人哋玩mcu佢哋又要玩dceu
mcu起咗個靚頭
點知俾佢抄都抄得柒過人
真係自作孽
張圖係2017年11月即係jl果年
開放多個連登m狗點名區
最記得你舊名係佢老婆
我重ok 而家mcu新嗰啲個頭開得幾好
懶女權嗰度我係女既都唔鍾意
講真如果真係想幫女權整多幾套好似JJ咁貼地既咪重好
當初搵joss whedon 根本就係想拍Dc版復仇者聯盟
以為咁樣可以水鳩班 忠粉錢

反而mcu依家求其搵個三唔識七Ching Chong擔正都收得好撚癲
當年睇gotg一頭霧水 啲人又唔撚識又未撚聽過啲英雄 睇完出戲院之後 勁撚有feel
返到去係咁loop啲歌
經典重溫

唉屌離婚 食過公廁條J臭既
但而家又死老公
希望phase 4搵到新老公
其實做DC fans真係好慘
咁多年來唯一有驚喜就係snyder cut可以復活
講真有時候唔知道自己係咪悲觀撚
成日擔心 而家玩完三代同堂 之後ds2碌晒人情卡
玩晒客串 仲有啲咩貨賣

而家好似消費緊 10幾廿年嚟累積緊嘅情懷
而家開始擔心走下坡係咪正常
嚟緊drs2先開始入戲肉
大把嘢玩 真係唔擔心phase 4
可唔可以略略講吓仲有啲咩
其實見返Andrew 對我嚟講已經圓夢
Loki wandavision呢啲新野都幾好睇
牙康又寫得幾好
重有期待緊Netflix嗰邊返黎會點搞
整體黎講啲新野都唔太差
點都好過由白人變做黑人既
邊撚個白人變做黑人
美人魚?

不過講講下 希望之後多啲電影好似永恆族咁多啲嘗試啦 起源電影太公式化
https://youtu.be/RZ1urzF56aY

突然睇到呢條片 點解硬係熟口熟面
當年又好似睇過咁
有冇巴打記得
everybody know好完美
好鍾意Eternals
但出面評價麻麻
以前我哋成日笑鳩fox拍到xmen變垃圾
轉個頭老迪買撚埋foxi’ll do it myself
諗返都笑到仆街

老迪不如考慮吓買埋罪大pictures
唔使再俾條amy臭西掟sandwich
係難啲入口嘅 但係我幾鍾意啲鏡頭好撚靚
呢套都唔算係英雄片
好似睇過 而家覺得啲cg好假咁
係咪 假㗎屌
究竟係乜撚嘢
前排ms買左blizzard
見啲鬼佬係咁笑鳩罪大冇驚玩要收皮
幾年後真係收皮既話就有機
可能係啲戲院員工自己鳩整之後返工播黎水鳩人
Fox唔柒得晒啦 first class day of future好撚好睇喎
Logan又唔錯 三部曲當時黎講不過不失

屌真係好撚希望quicksilver可以出返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞