〔逃脫8〕請選擇目的地:

1001 回覆
170 Like 7 Dislike
窿for 2A=>2B攞紙仔
但我覺得大家就算口講唔理,實際都係有受到一定影響,例如今日離開禮堂嗰刻會揀去音樂室,某程度上想撞特殊情節應該都佔一部分原因(當時係三回合內,啱啱好去到)

決定直接放棄嘅話就以後都唔考慮,唔睇嗰行橙黃色字,提出討論都慳返
冇講過審判地點同時間
但既然郭倫知係咩事 即係普通乖學生會見到

我推測係0900吞精時喺禮堂公開審判 由樓座男/白袍男之類嘅人執行

但我地三次吞精都冇準時去到 見唔到都好正常
同上輪一樣操作
入3A等到風紀離開為止
全力推!正確答案!
可能天台有一盒電池慢慢用
我真係覺得應該要文宣拉人一齊反抗

1. 金毛已經講要人 我地冇理由一條友攪掂哂啲嘢
2. 佢地只係唔願講個男人之後發生咩事,唔係唔答其他
3. 你要話得3個有反抗意志嘅人並唔合理,按之前同金毛郭倫嘅話,明顯之前就有一班人一齊反抗,只係金毛文雀清綾三個起頭,即係話我地可以帶返起其他人去反抗
4. 我地仲有咩可以輸 佢地日期比我地多 應該會比我地更想走
5. 風險呢啲雙向,如果佢地信我地,我地都要信佢地咖

Btw 我地3日 呀倫應該仲有2日今日未死住
文雀唔好死呀!!!!
可能俾人帶入後台審判(轉化)
好似我哋之前見到嗰個冇嘴角嘅人
最重要係我哋一直以嚟都未試過撞特殊情節同埋作者有講過中咗的話會打埋出嚟? 見好多人講但我自己一直都猶豫緊
我地要做最壞打算 話晒最好選擇就係同阿倫仔講嘢
咪就係
冇呢方面資訊 因為我地冇中過
少少整合 特殊情節發生時間
0900-1300 6日 入實驗室
1300-1800 6日 搜2B房
0900-1300 4日 與倫對話
0900-1300 4日 上到5樓
0900-1300 3日 點火照鏡
0900-1300 3日 入音樂室
唔知有冇錯有冇用
之前已經試過 根據金毛講嘅嘢 最後失敗咗先放棄
特殊情節回合先係重點
因為特殊情節出現係睇正評數字
只係一個回合,就有機會有盟友,我地會唔會太保守?
〔出現特殊情節,需兩回合內到達特定地點才能觸發〕

可能返3B有特殊情節
會唔會有機會係嗰個我地喺樓梯遇見過嘅人?有一次我地上樓梯,然後有個人落樓梯,嗰陣已經過咗打鐘時間。

死嗰個男仔分分鐘唔係2A學生
無認真玩
呢兩個學生一直喺度唔會走
阿倫最後一日 未必可以再搵到資訊

同埋18:00就危險 難走
依家吞咗嘢 狼人打你 HP-3
咪住先 仲有3round觸發特殊情節 3round夠返3B 而我地搵日翻過去訓覺
係上天台都訓醒先啦,唔好亂黎。
可能會 喺下篇文出之前冇人知其他選項會係點
但選項故就係咁 有好多可能性但冇得逆轉

大家討論完都贊成返3B衝天台嘅策略
故事亦已經推展到2樓走廊

我地跟住都冇可能返入去繼續對話了
唔會咁大整蠱 最後3B係特別情節掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞