〔逃脫8〕請選擇目的地:

1001 回覆
170 Like 7 Dislike
高年級早啲審
低年級遲少少

解釋左中五冚家剷
中一冇新生

中四都可能冇活人
以下好似冇文本支持,慎閱。

既然出現較長日數嘅錶,有冇人諗過,隻錶嘅日數,有機制可以增加?

既然係監獄,會唔會以增加日數,作為對被囚者嘅獎勵?

畢竟爾虞我詐,互相督灰,都係監控手段。
咁嘅話其中一個就係前輩黎
可能叻過主角 搵到加血方法
其實我諗嗰兩個假設「新人」就好似我哋後代 , 而家我哋就要將有限嘅資訊話曬畀佢哋聽 , 將「離開」同「抗爭」意識傳畀下一代
揀咗B 想知有咩新資訊 唔會無啦啦有個窿嘅
唔似係

如果係嘅話應該個個都篤灰個個都有得延長

但校方目的主要唔係想監控 而係要變狼出黎/攞我地餵狼
罰你重睇
個窿去2B
終於記起點解我會諗到呢句對白

me too
暫時票數係:
A. 「這灘血跡是誰的?」-- 87
B. 「這個大洞是……?」-- 28
C. 「你們想離開嗎?」-- 86
D. 「你們怎麼樣?」-- 21

A同C好接近!
但未試過由A望過去
話唔定會focus到某啲嘢
我就覺得老西都r左隊友先,雖然佢地呆呆滯滯,但可能因為佢地係新人,所以一時之間接受唔到都係正常,話唔定遲啲可以點佢地去搵物資
開門一霋血腥味隨即襲至,本來一個背著你的白袍人於桌上書寫,立時轉過頭來,脖子有一道明顯紅痕。
他只有一雙眼睛,眼神出現一絲驚訝,繼而怒目凝視站了起來,似乎對你十分不滿。

白袍佬係無面人來架
睇咗 好勁呀
Oh fuck
士可殺不可辱
戰死好過日日飲精死
Live左,幾驚未LIVE就GAME OVER,冇得玩
其實都有咁諗過
我地嘅失敗做養分比下一代堅持

所以我地要做嘅可能唔再係力挽狂瀾
而係薪火相傳
「算了,我說什麼你都聽不入耳。」他失望地說:「我的東西在天台,可能你會用得著,它鎖上了,但對你來說應該小菜一碟吧。真的想離開,別想大門口了,依著我們先前調查紙條的方向繼續研究吧,我不相信靠自己可以成事。」

金毛話靠自己唔夠 但係connect咩人呢 跟紙條就似係叫我地connect tw果啲 重點唔係平民

當然諗返現實 就係我地信唔信群眾/平民嘅力量嚟去揀試下connect兩位學生
定係信自己 信線索

除左問心外 都可以諗下樓主自己嘅信念係咩嚟揀(攻略遊戲嘅角度)
不過講真 我覺得唔同選擇都行到嘅(唔係太離譜嘅話
我諗樓主都未必想我地靠猜揣佢心思 而係自己都投入角色
可能有特殊加血技能?係奶媽但係0攻擊力?
罰爬 po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞