〔逃脫8〕請選擇目的地:

1001 回覆
170 Like 7 Dislike
其實一路唔明啲規則有咩Penalty?

我自己走咗落去吞精 又係吞咗精
跑步逃走俾人捉去吞精 咪又係要吞精

完全唔明罰咗啲咩?

有無人推理過?
大不了搵唔到臨尾果日咪去電腦室打TW囉
去唔到就俾狼殺
光榮戰死
合理
呢個作者習性係會比無用選項
1B、開門閂門都係例子
1.佢地無唔應機
2.參考2B經驗 留係2A訓都安全
3.回合係攞黎換資訊/劇情進展 而家有機會拉人入隊點解唔試下
推一推 我覺得個洞一定有用途
了解下個洞既用洞?
設計圖有機會係製洞用
係全校地圖 mark左洞既去向
E.g. 3B落2B 再去通去唔同房
點解唔係郭倫
特殊情節我覺得係每日既某個時間(例如:每日10點至1點),個特定地方會有重要線索。所以回合數係指緊時間,唔係個地點去唔去到。

暫時我估個地點可能係音樂室(未去過)、3D或者3樓洗手間(地圖有X)
第四隻反抗者=》特殊
金毛咁講應該要拎左紙條
天台既野先有用
無錯
同埋佢要提示我地嘅嘢喺文本已經寫哂
咁多答案就係想我地處於混亂狀態
Ching0出現了 實驗室好玩嗎?
你望下整合圖先 見唔見到2B個X
大洞係用黎比玩家由2A偷爬過去攞紙條
但因為連登仔作死個洞已經用唔著
更新快>>又唔夠時間討論去向/拉票
更新慢>>又冇料到嘥時間

樓主一邊返工一邊都有更新都算好啦,你估個個返工都好多時間hea嘅咩
但之前我地係咪推斷 學生吞完會不知所蹤咁點解呢兩條友喺度
音樂室已經入過係冇光同懷疑有狼

過往經驗 一間房唔可以逗留太耐
樓主會出嗚 逼我地走
唔俾我地一次過咁多資訊
等文雀等到我就黎變科學家
兩位似乎又誤會個機制了……
應咗一點先:音樂室已知一定唔係,因為試過喺「特殊情節」期間抵達而沒有觸發
證明吞完係返班房
然後hea到六點瞓覺
佢地死都唔信有咩辦法
估計作者原意係想我地條路線咁行
2A, 等prefect走, 爬過去拎
音樂室去過喇 有嗚 呼聲所以走左去2A
時間當講得通 但講明回合內要到
咁禮堂點兩個回合去到3B?
我都係咁諗啊 我之前有問過 佢地吞完精去左邊 唔通真係番房坐
綾姐等多陣 我一定會搵到張圖比你
因為Ching 0講過得3個反抗者,金毛+自己+ching 0已經3個,當然佢哋係(應該)新人嚟,咁有咩事咪好易背叛我哋,個人都偏向唔拉佢哋先。

至於個窿個人都認為已經冇乜作用了,而家時間無多,應該做返主線任務先。而家上3B同郭倫過最後一日睇吓有冇咩特別事/情報發生,第二日就上天台拎物資(有機會有電池保我哋出去)再去圖書館拎設計圖,然後再搵ching 0

大家點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞