〔逃脫8〕請選擇目的地:

1001 回覆
170 Like 7 Dislike
其實佢話靠自己
我覺得自己唔係講緊文雀或者金毛
而係喺學校嘅人
都唔係爬po
係成個故睇多次
All in C
顯示器代表人數好似都係我哋自己估,文中好似冇講過
反彈自膠
佢都話咗 清0 short short地
咁應該唔係講緊佢 群眾力量一說 邏輯上合理
清綾short short地係金毛主觀感覺(雖然都係事實...)
但佢嘅武力係我地目前唯一可以依賴嘅野
所以我地唔止要靠清0
仲要搵埋阿倫/其他人
搵埋文山
日數唔等於血量
原來有個咁勁嘅推測我下下都追故modeskip曬
岩岩睇番
「我的東西在天台,應該對你有用」
「如果真的可以離開,麻煩你告訴全世界,香港有一個很聰明、很愛本地音樂、很愛這個地方的......普通人。」
天台有銀器嘅機會其實幾大?
終於收工可以繼續mon post

有灘血響度 緊係問左有機會有危險既野先啦
(雖然果2個人都有機會係狼人)
係,但至少有文本支持推論(數字變化,配合學生到期之日嘅下場),而唔係純粹玩家主觀臆測。
oh sor 自膠
c 好似有危險性,投左a
問血跡啦
第一次喺禮堂外見血(好似),可能有未知危險
未知是敵是友,唔好暴露咁多
而且佢哋未必係新加入嘅人
Btw有冇可能佢哋係由狼人變返人,所以有血?
可以一戰喎,多個戰友都好丫
如果?

年級=黃營人口嘅年齡世代?

以下鳩估

6年級,退休老早不問世事,藍營多

5年級,好少少,但都走嘅走,最有資源一批人
但唔係入鏡就審判完轉左狼人

4年級,多數最有能力移民入鏡嘅人

3年級,準備升四年級,心態介乎認命與未認命之間

2年級,受傷最重一代人,估計冇乜邊個唔係打到殘血,佢地多數都審判日要被判做肉團

1年級…反抗意志最強行動最多,但同時戰力最弱一群,一早滅左級,狼人重點打擊對象
冇6字頭課室/囚室
成個推測幾有意思 不過未有文本佐證
希望我地可以搵到班級之謎
呢類問題 同 時間與回合嘅關係 一樣都可以無跡可循
唔使咁掛心
夾硬想要個解釋嚟合理化 咪當係平日生仔 都有早生遲生之別
比喻:
甲公司每日有150位新人加入,但每日都多過150人辭職
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞