[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (100)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
BB58易撞款囉
why not both?幾年後再買另一隻。

我都係咁,先買seamaster中裝,幾年後就買左隻Tudor 79220N 花花smiley face,再過幾年就買左隻GS!
Minute repeater 唔實用,不了
求實用就石英/Apple Watch
實用係需要的
靚價入?邊度買會抵d?
Budget 150k dress watch, 36-38mm,有冇咩好嘢推介
breguet 5177?
Breguet 5177 enamel
一樣上行驗?
BT排到oversea嗰陣買埋
係 你拎上去話check真假佢都會幫你望下
Vote for Iwc small seconds
加少少少少少jlc ultra thin moon
錶哩啲第一梗係睇樣先啦, spec都係其次
舉咁多seamaster優點感覺係搵緊理由買seamaster, 代表你自己都覺得bb58個樣靚啲

至少契唔契弟呢, 所有牌子都係勞嘅契弟啦 戴PP都係會畀人問做咩唔加少少買勞
最後果句駁唔到
一開始選錶淨係睇相 係覺得bb58>seamaster
但當兩隻都睇實物黎試 就seamaster>bb58
所以最後就買左seamaster

最尾個句駁唔到
本來設計比例厚度全部都OK,但字體都係接受唔到
想問hublot 啲錶係咪唔值得買
二手抵買 一手就不了
同埋玩得hublot識玩一定玩佢啲特別版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞