[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (100)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
唔該曬 頭先行outlet 見到隻avenger rolt 眼前一亮 仲要7折再92折
東涌?
係 個隻款係其他ad 未見過
果間d價向來好勁
我見過一次6折
但啲款就會舊少少 個隻真係勁吸引
三寶
我都試過整跌隻BB58落木地板燈制咁高
好彩仲行得走得
而家個錶盒間格太細容易左錶撞右錶(全部錶40mm up)
有咩地方有錶盒賣?
錶卷又有無?
唔好太貴
六隻錶位
謝謝

近排入門玩vintage嘢,搵到隻condition幾乎完美5513 meters first
新手想入坑買隻dress watch,睇中以下兩隻,心大心細,各位巴打有冇咩高見?

第一隻係GO嘅PanoMaticLunar,偏心月相大日歷,好好j,而且睇啲評論話GO嘅造功以呢個價錢嚟講相當唔錯,水貨我見五萬幾就有,好似幾抵玩。

第二隻就係JLC嘅Master Control Calendar,面盤又係好靚,而且見啲人講JLC係watchmaker's watchmaker,我諗造功應該有返咁上下,不過價錢貴少少。

兩隻都有興趣,唔知點揀,GO嗰隻就好似抵玩啲,不過好似有啲厚。同埋入坑第一隻好似買Swiss Made正路啲,但JLC嗰隻有啲out budget,有冇人知最平大約幾錢?水貨都可以。
揀go pml嘅人心裡面都有隻L1
一係jlc, 一係含淚分期世一L1MP la
BB58隻機芯都係breiltling B01機芯發展出嚟

返而avengers 就用返ETA
嫪毐大佬好野
一隻三針no date 既機芯係由一個chronograph機芯發展出黎
我真係學到好多野
姐係刁嘅MT咩咩芯都係由Breitling芯技術轉移來,而不是佢大佬撈度再加eta併合出嚟?

我只知刁係計時就借B01,Breitling三針就借返刁芯黎用
新手報到,各位好~

T巴果隻

[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (100)
https://lih.kg/bgNaQgV
#73 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

Sunday Chill
個錶盒邊度買? thx
Goyard, 個價夠買多隻靚錶…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞