[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (71) 轉身翻騰三周半直插冇水花

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
其實係咪冇講過點解eren見到dina嗰陣變唔到巨人
啱啱先俾 Reiner 佢哋斬哂四肢
姐係純粹冇mp
情況同levi要keep住斬zeke一樣
以為咩原因ymir唔幫佢搓巨人
ching竟然冇睇過?
單係佢地揭露自己身分個陣 萊納段讀白就會令人覺得佢地都係無可奈何
因為嗰陣艾倫對手仲係未生返出嚟而家嘅艾倫就話斷咗對腳都仲變到身,仲可以三連變,但15歲嘅艾倫功力未夠做唔到變多次身都攞佢命
如果我係動畫黨應該真係睇到o哂嘴
正宗既一波未平,一波又起
即係有巨人fans群搞breaking bad先?
呢集有啲迷
主席想點
點解兩兄弟唔係傾得成計劃個陣即係互摸入路, 要搞咁多野?
Imdb 今集巨人成9.7%比1分
下集同下下集就會講不過照目前推就係佢昆吉克話佢都想安樂死,令吉克肯同佢接觸發動始祖之力,就好似阿爾敏講咁樣其實係想發動地鳴威脅世界,但係係咪真係完全好似阿爾敏咁諗就唔知啦
班haters玩完未咁撚得閒
都話好難 Hero7萬vote仲有9.9真係勁癲
Q: 點解佢地係醫院吹水嗰陣唔發動始祖之力
A: 因為係醫院發動地鳴會比姑娘鬧

自己睇po頭啦

我發覺好多動畫黨都認唔出記憶碎片嗰個 Historia,翻睇反而會認到 眼鏡Armin,明明長頭髮女王喺S4第10集《正論》已經出現過

https://www.reddit.com/r/ShingekiNoKyojin/comments/scmrjy/ep_78_who_are_these_people_shown_for_a_fracture/
https://youtu.be/NZurRfyScRI?t=2399
https://youtu.be/C_DsyvQ-_f8?t=3401
不過我part 1重係動畫黨都8成肯定eren唔會安樂死
eren點會係啲咁嘅人 咁消極嘅人
吉克安樂死計畫=虛無主義
艾倫之前講左幾廿次「因為我已經誕生了」,邊可能buy虛無主義
覺得佢會安樂死嘅人都唔係eren嘅朋友
未夠經驗,未開到短時間內連續變身招技,
仲係幼齒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞