[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (71) 轉身翻騰三周半直插冇水花

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
三pair兄弟嘅大佬都好錫細佬
巨人啲阿哥家姐全部都冇好下場

Marcel - Porco
Colt - Falco
Zeke - Eren
Kenny - Kuchel
Rod - Uri
Frieda - Historia
Grisha - Faye
Willy - Lara
Sasha - Kaya
點會估到納dee會迴到十三年唔使死?
睇咗漫畫先睇以下:

QA真係有人睇好感動
上個po話加嗰3個Q都加咗
#78劇透

阿余又入黎劇透

新po留名

兄弟
如果由頭睇起動畫 次序係點
可以有咩次序咪第一季睇到四季,巨人最多得套Q版進擊中學校咋嘛,又唔似fate咁
中間冇番外篇?
有啲ova嘅,嗰8集ova可以睇完第一季去睇,之後就順返次序第二季睇到第四季就啱嫁啦
用來做劇情簡介無得彈
法仔
法仔阿哥
之前成日聽佢地個廣播劇 Jean做反叛少年 mikasa中二病
OVA1 伊爾澤的手帳 (第3.5集)
- 第2季 (<27集) 之前要睇

OVA2 突然的來訪者 (第3.25集)
- 可以唔睇,建議第4季完 (>第67集) 之後睇,舒緩心情

OVA3 困難 (第3.75集)
- 可以唔睇

OVA4,5 無悔的決擇 (第0.5集,Levi外傳)
- 第3季Part 1 (<第38集) 之前要睇

OVA6,7 Wall Sina, Goodbye (第16.5集,Annie外傳)
- 第3季Part 2 (>第52集) 之後先睇,最好第4季Part 2 (<第82集) 之前睇

OVA8 Lost in the Cruel World (第???集,Mikasa外傳)
- 第3季Part 2 (>第59集) 之後先睇,最好所謂 Part 3 或劇場版 之前睇
阿哥真係枉死 等多陣咪見到細佬翻生

冇機會睇Zeke 抹屎忽啦
Mk仔比falcon繼
漫畫同動畫係咪唔同左?
印象中好似係mk仔自己爬入falcon個口到
lm等下個禮拜
你記錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞